Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kena esmaspäev: eestlasi fašistideks sõimanud Savisaare broiler pääseb suurele ekraanile valimisreklaami tegema

-
09.01.2023

Uus nädal algab Kaja Kallase valitsuse poolt rahastatud venekeelses meedias järjekordse keskerakondlaste ja muude putinlaste massipealetungiga, nagu Bahmuti all. Tänane rus.postimees hõikas veel hommikul välja Yana Toomi ja Mihhail Stalnuhhini tuluõhtud.

Alles see oligi, kui riigikanali ETV+ eetris lahutasid meelt keskerakondlase Toomi ja keskerakondlase Tomani võistkonnad, kes rohkem kui tund aega selgitasid paremust suures äraarvamismängus: keskerakondlased noppisid seal topeltvõidu.

Täna reklaamib Postimees Toomi järjekordset etteastet venekeelses riigitelevisioonis. Ja kannab otse ette eestlasi fašistideks sõimanud Mihhail Stalnuhhini sooloetteastet „Valimisstuudios“.

See esinejate valik on muljetavaldav, aga juba harjumuspärane. Mida rohkem tegelane toob kahju Eestile ja eestlastele, mida rohkem vaenab ja mustab meie rahvast ja riiki, seda oodatum on ta riigimeedias.

Nii oli ka eestlasi fašismis süüdistanud Filipp Losiga.

Kui keegi tahab enne valimisi endale rus.postimehes ja riigitelevisioonis tasuta reklaami teha, sõimake eestlasi fašistideks, algatage Brüsselis mõned karistussanktsioonid Eesti vastu, ja teile saadetakse järgi toimetuse auto koos sooja pitsaga.

Kas järgmine on Seredenko?

Postimees seisab vankumatult eesti rahvuse, keele ja kultuuri kestmise eest.

Ivan Makarov