Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Martin Helme Eesti tuuri saadab meediahuvi

-
31.01.2023
EKE kandidaadid Jõgeva- ja Tartumaal

Postimehe vanemtoimetaja Priit Pullerits käis Põltsamaal Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimehe Martin Helme Eesti tuuri esimesel üritusel ning kirjutas peavoolule ootamatult, ent professionaalile loomuomaselt neutraalse ja värvika reportaaži.

Näib, et sõu vanameistrile meeldis, sest ülevaade oli antud edasi täpselt ja detailselt, mingit urgitsemist ajakirjanik ei harrastanud ja pahatahtlikkust välja ei elanud. Eriti näis ta olnud üllatunud “tuledest ja viledest”, mis tegi sellest kogunemisest kõike muud kui tavalise igava  jutukoosoleku.

“Martin Helme alustas oma erakonnaga Eestimaa südames neli nädalat kestvat valimisturneed, et kütta üles pooldajad ja veenda kõhklejaid astuma veidi rohkem kui kuu aja pärast otsustavasse võitlusse oma põhivastase, Reformierakonnaga,” kirjutas Pullerits.

Ta kirjeldas vilunud reportaažimeistrina detailselt kõike, mida nägi ja kuulis ning märkis sedagi, kuidas Reformierakond eesotsas maaeluministriga oma bussiga kõrvalasuva kaupluse ees üritas karte segada.

Lisaks Postimehele oli kohal ka teisi meediaesindajaid, sealhulgas kohalik ajaleht Vooremaa.

Martin Helme tuur, kus ta tutvustab erakonna seisukohti ja kohalikke kandidaate, saab jätku juba täna Viljandi pärimusmuusika aidas, kus esinumbritena astuvad üles Jaak Madison ja Kalle Grünthal. Neljapäeval, Tartu rahu aastapäeval jõuab tuur koos tõrvikurongkäiguga Tartusse ja reedel Võrru.

 

Allikas: Postimees

 

Loe siit: https://www.postimees.ee/7702275/reportaaz-kusimus-helme-soul-millal-te-kaja-kallase-ara-koristate