Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond ahvatleb oma reklaamkondoomidega alaealisi

-
01.02.2023
Reformierakond lipp

Ühismeedias levib kiri pettunud isalt, kelle alaealisele pojale ulatas Reformierakonna kampaaniameeskond Rakveres kondoomipaki kirjaga „Kolmekas on kindlam“, öeldes, et „reedesteks plaanideks“. See on otsene alaealise ahvatlemine seksuaalsusele. Kondoomipakile oli Reformierakonna logole ja Eesti rahvusvärvidele lisaks kirjutatud „Kolmekas on kindlam“.

Objektiivi peatoimetaja Markus Järvi avaldas lapse isa poolt saadetud kirja:  „Ma ei ole eriline sõnasepp, aga proovin võimalikult täpselt ja arusaadavalt edasi anda oma mure.

Saatsin poja (14 aastane) täna karate trenni. Palusin teda, et ta käiks veel enne raamatukogust läbi, et võtta endale nädalavahetuseks midagi lugemiseks. Soovitavalt mõni seiklusjutt. Veidi enne kuut saatis poeg oma emale läbi Viberi pildi kondoomipakist kirjaga” Kolmekas on kindlam”. Abikaasa uuris, et kust sa selle said jne.?

Trennist kodupoole kõndides, käis poiss Rakvere kesklinna grossipoe juurest läbi, et kontrollida pangaautomaadis, palju tal arvel raha on. Reformierakonna kampaaniabuss seisis bussijaama ees, mis on poe vahetus lähetuses. Tema juurde astus kollases jopes, reformierakonna kirjad jopel ilutsemas, üks meesterahvas, kes andis mu 14 aastasele pojale kondoomipaki, nagu ennemalt mainisin kirjaga, et “Kolmekas on kindlam”. Mainides mu pojale ise seejuures, et “noh reedesteks plaanideks”.

Nii kui ma sellest kuulsin, ma ka reageerisin. Panin auto käima, et sõita sinna poe juurde, kindla plaaniga neid telefoniga filmida ja aru pärida. Kahjuks olid nad jõudnud selle lühikese ajaga “oma plaanid täita” ja neid reformierakonna tegelasi ma sealt eest ei leidnud. Sõitsin veel linnavahel kõik poeesised ja tagused läbi, kuid ei midagi. Helistasin ka politseisse ja rääkisin loo ära. Küsisin, et kas see paragrahvi alla ei lähe? Vastati, et ei oska kohe käigupealt öelda, aga kindlasti ei olnud selline täiskasvanud meesterahva käitumine teie lapse suhtes eetiline.

Nüüd ma mõtlen, et mida ja kuidas teha ja kuidas käituda. Võib-olla saaksite te nõu ja jõuga abiks olla?

Olen oma vaadetelt konservatiiv ja oma lapsi kasvatan pigem vaimus, et nii nagu on vanameister Laigna öelnud, lapsed ei oleks siis kui nad on normaalses ja ilusas eas, selleks ajaks “vaimselt ja füüsiliselt” läbi tõmmatud.”