Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Mihhail Korb müüs auto maha, et seda siis maksumaksja raha eest edasi rentida

-
02.02.2023
Mihhail Korb

Keskerakondlane jääb ikka keskerakondlaseks, siin ei muuda aeg ega koht mitte midagi – peaasi, et saaks küüned enda poole tõmmata isegi siis, kui oled juba uurimise all. Jama on selles, et see muster ei pane isegi enam hämmastuma.

Postimees kirjutab, et rahvasaadik Mihhail Korb müüs Porto Franco skandaali puhkemise järel auto maha, et seda siis maksumaksja raha eest edasi rentida.

„Korruptsioonisüüdistuse tõttu kohtu all oleva, kevadel Riigikogust lahkuva keskerakondlase Mihhail Korbi kuluhüvitiste dokumentidest vaatab vastu kummaline autorenditehing erakonnale väga lähedase õigusabibürooga,“ kirjutab ajaleht.

Keskerakonna endine peasekretär Mihhail Korb müüs 2021. aasta 22. veebruaril ehk kuu aega pärast seda, kui puhkenud Porto Franco skandaal pani ta poliitikukarjäärile vaat et lõpliku põntsu, maha oma 2012. aasta Jeep Grand Cherokee. Müügihinda ta nimetada ei tihanud, mainides lakooniliselt, et tegu oli turuhinnaga.

Ostjaks oli Keskerakonnaga ajalooliselt väga lähedastes sidemetes Complex Consult, kelle juhtfiguur, 2018. aastast Keskerakonna liige olev ja aastate jooksul erakonnale ligi 20 000 eurot annetanud

Pärast Jeepi müüki sõitis Korb aasta aega 2012. aasta Audi A7 Sportbackiga, kuid müüs sellegi 2022. aasta märtsis maha. Et autot oli siiski liikumiseks vaja, viis tee ta tagasi aasta eest maha müüdud Jeep Grand Cherokee juurde, mida ta Complex Consultilt rentima hakkas.

 

Allikas: Postimees