Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Ukraina on puhas kui prillikivi, korruptsiooni ei ole

-
04.02.2023
(:) kivisildnik

Kahjurid väidavad igasugust valet, esiteks öeldakse, et Soome esimene rahvuslik trans-iluuisutaja ei oska uisutada, kukub maha, ei suuda omal jõul püsti tõusta ning rüvetab püha sporti, samas on ka heterosportlased korduvalt kukkunud ja ennast häbistanud. Siis valetatakse, et Ukrainas varastatakse raha ära. Vale.

Ja veel ja veel ja veel, näiteks kinnitavad turvalisuse õõnestajad ja üldsuse eksitajad, et Pentagoni ja Rand Corporationi sõjasimulatsioonis algab kolmas maailmasõda Ida Euroopas: kõigepealt lastakse lahti biorelv, siis tehakse EMP-laksuga elektroonika tümaks ja siis uhatakse tuumamalakaga. Vale.

Vale on ka see, et tegemist on planeedi depopulatsiooni projekti ja tsivilisatsiooni maa pealt pühkimisega eesmärgil kehtestada ülemaailmne hea ÜRO võim, et keelata edaspidi pahad tuumarelvad ja panna üksikud ellujäänud, paljaks varastatud ja ilma igasuguste õigusteta kiibistatud orjad sitikaid sööma ja muid satanistlikke kükke tegema.

Kiipide küsimuses olen ma isiklikult eriti skeptiline. Ei hakka need Hiina kiibid tööle ja kui nad kellelegi pähe panna, siis lähevad ohvrid sellest ainult lollimaks ja uus hea ilm variseb kokku, sest keegi ei oska minna üle tee, ei leia teed üleski, ust ei leia ka üles, et õue minna. Lootusetu düstoopia.

Ent tuleme tänase peateema ehk põhivale juurde, mis kõlab kuidagi nii, et Ukrainas käib üks hirmus varastamine ja korruptsioon ja täieline vanatestamentlik Soodom. Ei käi, ütleb selle peale hea ja ustav euroliidu kodanik, kes tahab riigi ametit pidada, moraalselt mäetipult kogu maailmale ülevalt alla vaadata ja eriarvamusel olijaid ropult sõimata.

Ustav euroliidu kodanik teab ise paremini, ta ei vaja fakte, analüüse, eksperte ega loogikat. Kui EPL/ERR kirjutavad, et Ukraina on hea, siis ta ongi hea ja üks hea riik on hea, mitte roojane vargapesa. Ja kes ütleb, et varastavad, see peab olema kas idioot või putinist või muu Eesti Vabariigi kaitsevõime kahjur.

Ustav euroliidu kodanik võib küll teada, et Ukraina on Euroopa meister korruptsioonis, kuid ta teab ka seda, et Liina Kersna testiostmine oli igatepidi vigane, aga Kersna ei olnud süüdi ja üldse mitte keegi ei olnud süüdi. Nii on ka Ukrainas, on küll korruptsioon, aga ei ole korruptante, seega on kõik hästi ja elu, abistamise ja sõjaga tuleb südamerahus edasi minna.

Kersnale ei tohi kallale minna ja nii ei tohi ka Ukrainale kallale minna, sellest on lihtne aru saada. Sellepärast ongi Ukraina korruptsioonist rääkimine Putini jutupunkt. Ma isiklikult ei ole märganud, et putinisid oleksid kuskil öelnud, et maakera on kandiline, see on neil ümmargune nagu meilgi ja seega on maakera ümarus puhas Putini jutupunkt.

Millest johtuvalt ustav euroliidu kodanik lihtsalt ei räägi maakera kujust, kui see ei ole EPL/ERR kampaania keskne jututeema. Kui ei räägita, siis pole vaja ka minul rääkida ega mõelda. Unustame ära. Pole oluline, kas maa on lapik või kurgikujuline, sõda Ukrainas tuleb võita, oma kahurid tuleb ära anda. Pole vaja iniseda. Inin ei löö agressorit jalust.

Andsime ära vanad kahurid, viletsad, ja kasutud. Kui neil kahuritel oleks mingi väärtus, siis oleks nad juba oma esialgsel asukohamaal ära varastatud. Vanadest ja haledatest kahuritest on kasu ainult Ukrainas. Meil olid nad jalus, segasid ja varjasid kaunist vaadet. Hea et lahti sai, küllap leiame veelgi kasutuid asju, millega hädalist aidata.

Meie kahureid keegi ei varasta, see on ilmselge. Ustav euroliidu kodanik aga uurib, kas keegi ehk ei taha meie annetatud veeringuid pihta panna? Raha on ometi parem kui kahur, lähed poodi, ostad asju. See ei ole nii – rahal ja rahal on vahe. Meie rahal on sihuke räme inflatsiooniviga küljes, et ei tasu koju tassidagi. Poole tee peal kaotab väärtuse, Ukraina on aga suur, maanteed lõputud.

Üks feispukisõber jagas videot, kus paistsid rahalademed – kujutati endise Ukraina kaitseministri asetäitja Aleksandra Mironjuka kodus toimetatud läbiotsimist. Ta oli peitnud varastatud miljonid oma diivani sisse. Läbiotsimisel konfiskeeriti 1 087 000 grivnat, 400 100 dollarit ja 100 380 eurot. Nagu näha, eurosid ikka väga vähe. Linki ei anna, see võib olla kaitsevõimet kahjustav valeinfo.

Asetäitja kohta isegi hästi, samas võib seda võtta kui naiste palgalõhe vähendamist käepäraste vahenditega. See naiste palgalõhe on ju teatavasti paras kuristik, kas seda poole miljoniga üldse heastada saabki? Moraalset kahju kindlasti mitte, naiskodanik on lihtsalt veidi omast ajast ees, iga inimene tahab kohe europalka, kuigi liitumine struktuuridega viibib. Õigus on, vajadus on, raha vedeleb maas, kas seda on siis nii raske mõista?

Ustav euroliidu kodanik ei ole kade endast edukama ja võimekama Aleksandra Mironjuka peale. Selge see, et rinderiik ei saa hoida kogu sularaha ühes hunnikus, argessor pommitab puruks, riske tuleb hajutada, mõistlik on raha hoida nii kontoris, kodus, suvilas, ämma öökapis kui puukuuris, kas või maa all, kui muud võimalused on punnis täis.

Nagu ütles üks analüütik, ega sõdu ei võideta mürskude ega rahaga, sõdivad ikkagi inimesed. Ja inimene Aleksandra Mironjuka kahtlemata on. Korruptsiooni ei saa vaadata lahus rindel valitsevast olukorrast. Väärtusetu Bahmut loovutatakse Grosbergi sõnade kohaselt lähiajal.

Vähem Bahmute, vähem kulu. Ukraina väed taanduvad väga kavalalt palju parematele positsioonidele kõrgustikel, kus on ennast oluliselt odavam kaitsta, seega on ka juhtivad ametnikud ära teeninud teatava preemia, tulemustasu või kolmeteistkümnenda kuupalga. Eelkõige on tulemustasu väärt kaitseministri asetäitjad – suure vaeva nägijad. Juhul kui leitakse veelgi odavamad positsioonid, siis taandutakse sinna ja nii tulebki kindel võit. Mõistagi peab Ukrainat edasi abistama ka siis, kui võit ei oleks kindel, aga ta on kindlamast kindel.

Võidetakse, võideldakse ja kaotatakse ka meie eest – nii on ajalehes kirjas. Seega loovutatakse Bahmut Keila või Toila asemel. Mida teha? Bahmuti olukorda veelgi paremaks ja odavamaks muuta saame ikkagi ainult vabatahtlike annetustega. Pealegi jäävad annetuste kogujate prisked palgad Eestisse, tõstavad majandust ja on sajaprotsendiliselt korruptsioonikindlad.

Kui sa ei ole aga kõige ustavam euroliidu alam, siis vali Sven Sildnik riigikokku. Luban, et esitan eelnõu annetuste kogujate palkadele ülempiiri seadmiseks, see olgu 0,8 keskmist palka – nii jõuab rohkem vahendeid Bahmuti tagasivallutajateni. Kahureid ma ära anda ei luba, neil on omal vaja. Sunniviisil kedagi süstida samuti ei luba, meil on vaja terveid sõdureid ja arste, sundijate vastutuselevõtmist toetan igati. Vali elu!

( : ) kivisildnik
Pärnus 04.02.2023