Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lihtsate faktipõhiste arvutuste kohaselt on tuvastatud Eesti ainus demokraatlik erakond

-
04.02.2023
Gerli Tali foto

Enne valimisi mängivad paljud ajakirjanikud igasuguste edetabelite klotsidega ja võistlevad kõigsuguste timmermangidega kaartide laotamises, et kes pääseb Riigikokku, kes põrub, keda rahvas usaldab, keda mitte.

Tegelikult peaksid sellele solvuma nõndanimetatud sotsioloogid, kelle leib see on. Sotsioloogia on teadupärast üks ärilise valimisvõitluse vorme, sotsioloogide toodetavad numbrid on see, mida tegelikkuses soovivad saavutada rahastajad, mitte peegeldades tegelikkust. Eesti ametlik sotsioloogia on juba ammu propaganda üks häbematumaid vorme.

Ühelt poolt annavad edetabelid ja prognoosid juhtnööre lugejatele, kuidas nad peaksid hääletama. Teiselt poolt toodavad sotsioloogid lähteandmeid e-valimiste programmeerimiseks. See on mitte absoluutselt amoraalne, vaid ka kuritegelik tegevus.

Eestis toimuvatesse valimistesse sekkub mitte ainult FSB, vaid ka reformierakonda teenivad sotsioloogid ja peavoolumeedia ennastmudijad. Siin on Kreml ja oravapesa liitlased, sest mõlema silmnähtav taotlus on venestada Eesti ja kaotada rahvusriik.

EPL avaldas täna suure BLM-matemaatikal baseeruva loo „SUUR ARVUTUS / Alo Raun: vaata siit, kes võivad saada järgmiseks 101 riigikoguliikmeks“, mis on varustatud ka tabelitega, mida vasakliberaalid ja globalistid võivad küll kasutada abivahendina oma poliiterootiliste fantaasiate rahuldamisel.

„Kes pääseksid riigikokku, kui seda valitaks täna, kuu aega enne tegelikku demokraatia pidupäeva? Võtsin ette tänavused valimisnimekirjad, erakondade reitingud valimisringkondade lõikes ning riigikogu mandaatide väljaselgitamise reeglid, ragistasin ajusid ja arvutit ning – voila! – üks võimalik vastus on teie ees,“ kirjutab autor.

Mida tähendaks tema jaoks „tegelik demokraatia võidupäev“? Seda näeb avaldatud joonise pealt kenasti.

Seal on „mandaatide saajatest“ erakondadele jagatud delfiliku jumalaarmu nõnda, et reformierakond ja selle ripatsid saaksid kindlalt moodustada pisukese varuga koalitsiooni: 35+11+7 =53. Eesti saaks siis kõige mürgisema koosseisuga valitsuse ja valgeid keskealisi mehi hakataks ajama trellidega reservatsioonidesse ning eestlaste lapsi ümber lõikama ja sooliselt opereerima lambakääridega otse tänavapinkidel.

Ausalt öeldes ei olegi võimalik kokku klopsida suuremate estofoobide kooslust, kui närilised-laibaveolised-pedebolševikud. See on täielik aamen, kirdokk, eesti riigi ja rahvaga on siis asjad ühelpool ja igavest.

„Mis juhtuks, kui valimistel läheb nii, nagu küsitlused ennustavad? Värske arvutuse kohaselt pääseks näiteks Varro Vooglaid üsna napilt riigikokku, ent tema kaasvõitleja Markus Järvi jääks EKRE-s esimesena välja,“ kuulutab EPL kohe loo alguses.

Võib kindel olla, et tuimaks tehtud eesti rahvas mässama ei hakka. Kui valimistulemused oleksid tõesti sedavõrd võltsitud, et Vooglaid pääseks napilt ja Järvi ei pääseks üldse, siis tasuks meeles pidada, et analoogses olukorras tulid isegi Venemaal tänavale protestijad, kellele rahvuskaart õpetas kohe selgeks, kuidas nuia suudelda. Valgevenes tulid tänavatele miljonid – ja nüüd on seal suur vangla. Meil on valitsus juba kostitanud rahvast eriüksuslastega ja politseikoeri kostitanud rahvaga.

Aga on veel lootust. Isegi EPLi lugejate hulgas on inimesi, kes üritavad ka propagandistlikke pasjansse lugedes jääda analüüsivõimeliseks.

Üks tähelepanuväärne kommentaar: 

„Valimiste meelespea 10 punkti ehk üksnes võrdluses selgub tõde. Seega võrdleme, EKRE versus oravad, sotsid,E200.

1) abielu on üksnes mehe ja naise vahel EKRE…poolt; oravad, sotsid, E200… vastu

2) rahval õigus valida presidenti EKRE …poolt; oravad, sotsid, E200… vastu

3) rahva õigus algatada referendumeid EKRE …poolt; oravad, sotsid E200 …vastu

4) sõnavabadus EKRE poolt; oravad, sotsid, E200 …vastu

5) demonstratsioonide vabadus EKRE… poolt; oravad, sotsid, E200 …vastu

6) e- valimiste turvalisuse uurimine EKRE poolt; oravad, sotsid, E200 …vastu

7) eesti riigikeel on eesti keel EKRE.. poolt; oravad, sotsid, E200 …vastu

8) migratsioon 0,05% EKRE.. poolt; oravad, sotsid, E200 …vastu

9) Estonia huku uurimine, rahapesu uurimine EKRE .. poolt; oravad, sotsid, E200… vastu

10) eesti seadused on Eestis ülimuslikud EKRE…poolt; oravad, sotsid, E200 …vastu – ….. Järeldus. Kui seda võrdlust vaadata, siis: EKRE on demokraatia poolt ja kaitseb eesti keelt ja eesti riiki. Oravad, sotsid, E200 on täielikult demokraatliku riigikorra vastu ja püüavad eesti riiki igati lammutada ja rahvast suukorvistada.“

Igaüks võiks valima minnes neid geniaalselt lihtsaid asju meeles pidada. Seda enam et sotsi(oloogiline) häma ilmub iga päev üks ja seesama, limane ümberaugujutt: valige tagasi vargad, äraandjad ja lastepiltnikud.

Ei vali ikka küll.

Ivan Makarov