Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Eesti rahva tänane konformism on saamas meile saatuslikuks

-
04.02.2023
Praegu tuleb Eesti eest võidelda ja mitte mugavustsoonis mõnuleda.
© UU

Indrek Neivelt peab eestlasi liiga leplikeks ja arvab: „Eesti Euroopa kiireimate hulka kerkinud inflatsioon tuleneb muu hulgas ka sellest, et siinsed tarbijad kipuvad hinnatõusu liiga lihtsalt alla neelama.“

Tõnu Kalvet (Ungari asjatundja) kirjutab: „Eesti Vabadussõjas saavutatud võit annab ühemõtteliselt tunnistust sellest, et tollane eesti rahvas oli väga tugev nii kehalt kui vaimult. Lihtsalt pidi olema. Sest nõrk rahvas poleks suutnud võita kahel rindel peetavat sõda (vastavalt venelaste ja sakslaste vastu) ning ühtlasi teha kahjutuks sisevaenlane.“

Eesti rahvas ja rahvuslik mõte oli tugevaim 19. sajandi teise poole rahvusliku tõusu ajal. On öeldud: Meie riik polegi midagi muud kui 19. sajandi käputäie mõtlejate ideaalide vili. Ja nii ongi. Tänaseks ei ole sellest peaaegu mitte midagi järele jäänud. Lääne libermandumises rahvad ja riigid on kõik peatumatus allakäigus, Ungari ongi Euroopas täielik erand, aga vaadake, kuidas teda demoniseeritakse.

Kui eestlaste lausa erakordne võimukonformism jääb selle 70 või rohkema protsendi juurde, kus see praegu on, siis pole ei riiki, rahvast ega keelt enam kuigi kauaks.

Adrian Bachmann kirjutab: „Enamus inimesi on paraku juba loomu poolest alalhoidlikud konformistid, kes on gruppi kuulumise nimel valmis tegema valikuid, mis on mitte üksnes amoraalsed, vaid ka mõistusevastased.“

Tänane noorem põlvkond, kelle lapsepõlv sattus laulva revolutsiooni aega ja nooremad, on need, kes justkui said vaba riigi kätte tasuta kingina ja kelle arvates on sealt edasi kõik, mis siin toime pandud on, ainult tee „progressile“. Ühiskonna progress on puhtalt marksistlik termin: valgustatud revolutsiooniline väesalk, kes valdab tõe monopoli, juhib rahvamasse marsil progressile („päikesetõusu“ poole, kommunismile, „võrdsuse“ pideva suurendamise poole, rohepöördele jmt), seejuures on see väesalk õigustatud kasutama mistahes vahendeid. Ja seda on alates vene bolševismist pidevalt ka tehtud, tagajärjeks vereojad.

NB!! Marksism on esimene ideoloogia ajaloos, mis välistab täielikult Jumala, Jumala positsioonile ühiskonnas asub väga väike maailmadirigentide grupp. Kõik rahvad ajaloo algusest on omanud religioone ja inimest maailmadirigendiks pole seni kunagi paigutatud. Nüüd on see tehtud.

Immanuel Kant sõnastas oma moraalifilosoofia ühe põhialusena kategoorilise imperatiivi – tõestamatu ja tõestust mitte vajav alusprintsiip. Nüüd on see tänases neomarksistlikus läänemaailmas tühistatud.

EKRE ja teda toetav rahvas on Eestis ainsad, kes objektiivse tõe, aususe, riikliku suveräänsuse, eesti rahvuse suveräänsuse oma rahvuskodumaal ning vaba hinge ja vaimuga moondamata inimese ideaali alal hoiavad.

Kui EKRE ei oleks asunud seda tegema ja „rääkima asjast“ kümmekond aastat tagasi, ei oleks ma lihtsalt enam hingata saanud. EKRE esindab neidsamu riiklikke, rahvuslikke ja inimlikke tõepositsioone, mis Ungari. Ja teda rünnatakse ning demoniseeritakse nagu Ungaritki euromarksistliku valitseva ideoloogia poolt.

Suurem osa eesti rahvast on täna paraku tingimusteta alluvad konformistid. Nõukaajal see veel nii ei olnud, rahvas oli sisemiselt hoiakult vene võimu vastu. Mina ei ole ilmselt juba loomu poolest kunagi konformist olnud, olin nõukaajal täielik teisitimõtleja. Ja täna ka ei ole mul mingit teist võimalust. Kujutlesin lühikest aega, et me tõesti saime oma vaba riigi tagasi ja et minu vaba, tubli riik toimetab targalt.

Ma soovin, et inimesed taas mõtlema, tunnetuslikult, tõetunnetuslikult mõtlema hakkaksid. Ilmselt on nii, et tänane hariduseandmine ei pane sellele, tunnetuslikule, filosoofilisele maailmanägemisele enam mingit rõhku. Ja inimeste mõtlemises see tahk puudub nii oluliselt, et see on saamas meile ja meie riigile saatuslikuks.

EKRE on ÄRATUSE erakond. ÄRGAKE, EESTLASED!

Soovin südamest jätkuvat jõudu ja sitkust meie ühiseks võitluseks

Ülla Vähk