Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Urmas Reitelmann: Tallinna lennujaama hinnatõus on majandusministeeriumi lootusetu juhmuse näide

-
05.02.2023
Urmas Reitelmann.
© UUed Uudised

EKRE Riigikogu saadik Urmas Reitelmann kommenteerib talle omasel teraval moel uudist, et Ryanair sulges Eesti liinid Tallinna lennujaama ebaloogilise hinnatõusu tõttu.

“Olukorras, kus lennujaamad teevad kõik endast oleneva, võitmaks kliente ja uusi sihtkohti, käitub Tallinn risti vastupidiselt. 30% hinnatõus on enesetapjalik ja muudab Eesti veelgi lootusetumalt kloaagiks, kuhu reisimine võteb ka Kesk- Euroopast 2 ööpäeva.

Majandusministeerium Sikkutiga eesotsas on mõistagi lootusetu juhmuse näide, ent lennujaama juhtidel peaks vähemalt teoorias olema selge pilk lennunduse olukorrale Kolka-Euroopas, kus me tahtmatult elame. Sellise vaimuhaiguse taustal unistavad veel mõned klounid Eestist, kui konverentsiturismi riigist.

Siinkohal peavad lendama kõikide Tallinna lennujaama nõukogu ja juhtide pead korvi, kust tulevikus võiks ammutada pelgalt Maxima kassapidajaid Ukraina venelaste asemele.

Automaatväravad on ju toredad ent täiesti kasutud, kui neid läbides ei ole kuhugi lennata. Sikkuti jutt peaks olema silmiavav näide, miks selliseid inimesi ja sotse in corpore ei tohi kunagi valida, saati veel midagi juhtima panna.”