Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Siseministeerium loob eetikanõukogu. Alustada tuleks ministrist

-
06.02.2023
Siseminister Lauri Läänemets on oma lühikese ametiaja jooksul silma paistnud paljude ebaeetiliste tegudega. ikkagi sots.
© UU

Ebaeetiline käitumine on Eesti poliitikas tavapäraseks saanud ja seda eriti Kaja Kallase valitsuse loomisega, kui kriminaalkahtluse saanud erakond kukutas ühe valitsuse ja sai kutse kohe uude.

Nüüd kirjutab ERR: “Eesmärgiga rakendada ja kujundada siseministeeriumi valitsemisala teenistujate ühtset väärtuspõhist käitumisraamistikku ning lahendada sellest tingitud võimalikke väärtuskonflikte, otsustas siseministeeriumi kantsler Tarmo Miilits moodustada eetikanõukogu.”

Sellel samal siseministeeriumil aga on eesotsas minister, kes on teinud hulgi ebaeetilisi tegusid: alates sellest, et suunas siseministeeriumi haldusala katuserahad teise haldusalasse oma erakonna juhitavatele valdadele, kuni selleni, et vastandas venekeelsele meediale antud intervjuus eestlased ja venelased, süüdistades isegi oma valitsuspartnereid Isamaast rahutuste korraldamise kavandamises. Normaalses ühiskonnas oleks Lauri Läänemets juba ammu poliitikaprügikastis.

Uue valitsuse loomiseni on veel aega, eetikanõukogu jõuab oma ministri ebaeetilisi tegusid arutada küll.

Uued Uudised