Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Lugeja: keegi süüdistajatest ei oska selgitada, kuidas on EKRE nende arust venemeelne

-
07.02.2023
Delfi meediamaja
© UU

Igapäevaselt kuulen ja loen: “EKRE on venemeelne”. Varem oli see reformikommunistide ja sotside teema, nüüd on lisandunud Jeesti 200 ja Isamaa poolehoidjad.

Kõigil, kellega selle teema üle tahad siis diskuteerida, on täpselt üks käitumismall. Kui esitad küsimuse:”Seleta palun minule, vanale lollile, millal ja kuidas on EKRE väljendanud oma venemeelsust, äkki ma olen midagi maha maganud?”, siis reformikommunistide poolt tuleb vastuseks mingi häma, kuhu lisatakse millegipärast Orban, muud vasakpoolsed kaasajooksikud enamuses vaikivad, või muudavad teemat. Ja kõik nad väidavad, et Delfit ei loe.

Kas siin on tegu oma mõttemaailma ajupesu tagajärjel kaotanud inimestega, kes korrutavad kellegi ülevaltpoolt väljaöeldud sõnu ja Delfi pealkirju, või parteikontoritest tulnud suunitlustega? Kui keegi minult küsiks, et miks ma pean Reformierakonda või Jeesti 200 Eesti ja eestlaste vaenulikuks ida poole kaldu erakondadeks, siis ei tule mul pikalt mõelda nimekirja kokkupanemisel, avalikest väljaütlemistest kuni Kremlile kasulike otsusteni välja.

Sama muster tuleb välja ka siis, kui esitad küsimuse: “Mida on sinu poolt kiidetud erakond teinud Eesti ja eestlaste heaks läbi aegade” Ja jälle häma või vaikus. Ei ühtegi fakti. Tegelikult tahaks kõigile sellistele vastata vaid ühe lausega filmist “Nimed marmortahvlil” – “Inimene, sa oled sündinud loll”.”

Aivar Lindström, sotsiaalmeedia