Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Politico-Delfi libauudis on test Eesti valija iseseisva mõtlemise olemasolule

-
19.02.2023
Delfi tähendab kõmulist ja ideoloogilist ajupesu.
© Internet

See on nüüd Eesti valija lakmustest. IQ küsimus.

Kogu libauudis on tõeline test näitamaks, kas meie valija on võimeline veel iseseisvalt mõtlema, või on ta juba muutunud selliseks nagu need Putini Otrajadõ baabad, kes saavad impulsse peavoolumeediast ja siis kaagutavad end naerualuseks kogu maailmale.

Politico kaasamine Eesti sisepoliitilisse võitlusse sellise libauudisega on muidugi näide sellest, et me ei ole siin vastamisi mitte ainult kohalike süvariigi tegelastega, kes teevad siin kõik, et võimule saada. Mary Kross oli esimene libauudise pääsuke, kes lasti lendu enne valimisi, et sellise lihtsa valega mõjutada valimisi.

Nüüd näeme juba mustrina, kuidas mõni välismaine peavoolumeedia, kes on juba tuntud ka Trumpi Vene sidemetega sidumises, mis osutus täielikuks väljamõeldiseks, on nüüd siis ka Eesti sisepoliitikasse sekkuma asunud. Ühtlasi näitab see kui tähtsad on need valimised ja mitte ainult meile, vaid ka liberaalsele frondile üle maailma.

Positiivne pool on ka asjas. Kui reitingud peaksid paika ja nad ei oleks manipuleeritud, siis sellist labast valet ei peaks kasutama. Seega EKRE on teinud edusamme järelikult.

Kärbsepaber pandi üles. Et püüda neid, kes mõtlevad vaid seljaaju tasemel ja ei saa aru, et tegu on täieliku valega. Pirogozin ja EKRE. Mõelge ometi. Kord võitlemas Azovi “natsidega” Ukrainas ja siis teeb diili Eesti “natsidega”. Kui see tõsi oleks, siis kingiksid wagnerlased talle vist kuvalda, millega mehe pea…

Aga küllap on ka selliseid meil valijaid, kelle mõtlemine on viidud Pavlovi koera tasemele. Ütled Wagner, näitad kahte pilti kõrvuti, millel ühel vene marurahvuslane ja teisel Eesti patrioot ja tuleb suust urrr, AUH, AUH. Näitad pilti, millel sõjaprintsess ja hakkab sülg voolama.

Tegelikult ongi uue maailmakorra jaoks just selliseid inimesi vaja. Okupatsiooni ajal aretati nn. nõukogude inimest, kes pidi käima loosungitega ringi ja hõikama Au Parteile, ise seejuures rohkem mõtlemata. Nüüd aretatakse siis inimest, kes majanduskitsikuses vaatab pilte ja kas uriseb või laseb süljel voolata.

Selliste üle ongi globalistidel hea meel ainult. Sellistega luuaksegi maailma, kus sul ei ole midagi ja sa oled selle üle õnnelik. No näeme nüüd, kas kärbsepaber töötas. Kui kaugele me oleme selle uue inimese aretustöös Eestis jõudnud.”

Taivo Sepp