Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Priit Tali: taas hõiskab meie meedia…

-
21.02.2023
Libauudis valimiste mõjutamiseks.
© UU

„Rahvusvahelises ajakirjas Politico avaldatud dokumendid paljastavad, et üks Venemaa kurikuulsamaid ja ohtlikumaid oligarhe, Venemaa trollivabrikute eestvedaja ja Wagneri eraarmee juht Jevgeni Prigožin otsis 2019. aastal võimalust EKRE-t salaja toetada.“

„Üks konkreetne dokument näitab, et Prigožoni palgal olevad operatiivtöötajad kavatsesid 2019. aasta Euroopa Parlamendi valimiste eel leida skeeme, toetamaks EKRE-t.“

Võttes eelduseks, et mainitud dokumendid on tegelikult olemas ning kajastavad ka reaalsust, siis mida võime ülaltoodud tsitaatidest välja lugeda?

Et Prigožin OTSIS võimalust EKRE-t toetada.

Et operatiivtöötajad KAVATSESID leida skeeme.

Ja mis siis sellest?

Ma olen absoluutselt veendunud, et Venemaa eriteenistused toimetavad päevast-päeva, kuust-kuusse, aastast-aastasse KAVATSEDES ja OTSIDES võimalusi diskrediteerida, kõrvaldada või eriti hea õnne korral ära osta Kaja Kallas, Lauri Läänemets, Jüri Ratas, Seeder, Karis, Kaljulaid, Ligi, Kõlvart, Hussar, Michal jne jne jne ning muidugi ka Helmed.

Kordan – ja mis siis sellest?

Kas näiteks Siim Kallas peaks piinlikkust tundma ja vabandama, kuna ülima tõenäosusega on tema kohta Kremli keldrites toimik ning hulk punaagente ragistab ajusid, kuidas talle rubladest pungil kohver üle anda?

Vaevalt, et meie poliitseltskonnas on mõni vähegi tegija, keda Putini režiim suurima rõõmuga ja esimesel võimalusel enda huve teenima ei kaupleks.

See on ju ammu-ammu teada ja nö loomulik.

Miks sellest mingi „pomm“ tekitada?

Kui lööme platsi puhtaks kõigist nendest, kelle üleostmist idanaaber loodab ja KAVATSEB – kes siis Toompeal toole täidab?

Priit Tali