Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Stroomi rannast Politiconi: Eesti poliitikas juhtub kõik “täitsa juhuslikult”

-
22.02.2023
Scully ja Mulder toovad oma salatoimikud otse Eesti Päevalehte.
© Scanpix

Praegune infosõda EKRE vastu ei oma mingit seost sellega, et kahe nädala pärast on valimised – väidetavad dokumendid 2019. aastal toimunust jõudsid “täitsa juhuslikult” kõige EKRE-vaenulikuma meediamaja kätte otse valimiste lävel.

Kaporatuur lausa “pidi” kiireloomuliselt algatama krimiasja Keskerakonna vastu just siis, kui oli loomisel seaduslik baas EKRE algatatud abielureferendumi läbiviimiseks – ja kriminaalne erakond astus võimupöörde järel julgelt ja karistamatult edasi järgmisesse valitsusse. Puhas juhuste mäng.

Müstilised “ekreiidid” ilmusid Stroomi randa, loopisid Mary Krossi kividega ja karjusid “Foreigner, go home!” just eelmiste Riigikogu valimiste eel. Muidugi oli see juhuste kokkusattumus.

Läbi ajaloo miitinguid seganud, purjuspäi sõites vahele jäänud ning isegi ministrit solvanud ja seejärel välisministeeriumist minema pekstud Indrek Tarand ilmus “täitsa juhuslikult” Toompeale, kus oli toimumas EKRE rändevastane miiting. Jne, jne…

Eestil pole vaja luua mingeid arengukavasid aastate peale ette, sest siinset poliitikat suunavad “juhuslikud kokkusattumised”. Siia on vaja “Salatoimikute” inimesi.

Uued Uudised