Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Elektrihinna tõusu käes vaevlevad ettevõtjad jätkavad oma laostaja toetamist?

-
23.02.2023
Reformierakond üritab inimesi pehmeks rääkida, aga tulutult.
© Uued Uudised

Alles kolmapäeval teatati töö lõpetamisest Estonian Cellis kõrgete elektriarvete tõttu, aga täna raporteerivad ettevõtjad, et nende süda kuulub energiahindade kergitajale Reformierakonnale ja selle ripatsile “kahesajale”.

BNS vahendab: “Erakondade valimislubadusi ja tööandjate ootuseid kõrvutades selgub Eesti Tööandjate Keskliidu sõnul, et kõige rohkem seisavad ettevõtluse ja majanduse hea käekäigu eest valimistel Reformierakond ja Eesti 200, kõige vähem aga Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE).”

Seejuures said Reformierakond ja E200 kiita rohepöörde ja tööjõuturu eest, EKRE, kes lubab odavaid energiakandjaid ning väiksemaid makse ja aktsiise, keerati kõige väiksemaks sõbraks.

Aga pole ju ka midagi imestada, Eesti Tööandjate Keskliidu eesotsas on reformierakondlane Arto Aas – keda nad siis veel kiitma peaksid? Pealegi tahab EKRE odavtööjõu saamise kinni keerata, see aga ei meeldi ettevõtjatele, kes tahaksid digiriigis odavat ukrainlast.

Ei loe ettevõtjatele seegi, et Kaja Kallase valitsus ei toeta ainsana Euroopas kriisis ettevõtlust. “Pealinn” kirjutas alles 11. jaanuaril: „Valitsuse passiivsus Eesti ettevõttete energiakriisis toetamisel läheb maksma mitmete ettevõtete sulgemise ja töötajate tööta jäämise. Standard sulgeb alates veebruarist uksed ning koondab oma töötajad,“ ütles mööblitootja Standard omanik ja Eesti tööandjate keskliidu volikogu liige Enn Veskimägi.

“Loll saab kirikuski peksa!” ütleb Eesti vanasõna. Kui kiunuvad ettevõtjad jätkavad Reformierakonna toetamist, kes on paljud neist pankroti servale viinud, siis on see nende valik – Eesti majanduse põhjalaskmine.

Uued Uudised