Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kultuurirevolutsioon möllab: Eesti Ekspressis õpetab “peeniseta inimesest” sekscoach ebakindla erektsiooniga “peenisega inimesi”

-
27.02.2023
Pärast sekscoachi külastamist ei pruugi inimene enam teada, kes ta on, ja kas tal üldse erektsiooni enam vaja läheb.
© Scanpix

Kultuurimarksism vallutab Eesti ajakirjandust, kus saavad sõna inimesed, keda me peaksime pildi järgi oskama sooliselt  identifitseerida, kuid kes ise kasutavad marksistlikku sootuse terminoloogiat.

Nii on Eesti Ekspressis “seksuoloog ja nõustaja, instagrami konto ja podcasti Sekspositiiv looja” Kristina Birk-Vellemaa lugu “Seksuoloog: ebakindlat erektsiooni kogeb enamik peenisega inimestest. See pole veel häire”.

Kes tahaks minna “uusväärtuste kandjast” seksuoloogi juurde, kelle jaoks pole ta mitte mees või naine, vaid “peenise või rindadega inimene”? Kaasaegseid ajupestuid muidugi leiab ka Eestist…

Kuivõrd kompetenetne on see “rindadega inimene” üldse kedagi õpetama. Vaatame, mida räägib temast Vikipeedia.

1997. aastal lõpetas Kristina Birk-Vellemaa Pärnu Hansagümnaasiumi, 2002. aastal Tallinna Pedagoogilises Seminaris noorsootöö eriala, kus lõputöös keskendus seksuaalkasvatusele Eesti kodudes. Seksuaalharidusega tegelenud noorsootöös alates 1999. aastast. 2007. aastal sai ta magistrikraadi haridusjuhtimise alal Tallinna Ülikoolist.

2022. aastal omandas Tartu Ülikoolis magistrikraadi etnoloogia, folkloristika ja rakendusantropoloogia erialal, keskendudes feministlikule antropoloogiale ning soo ja seksuaalsuse uuringutele. Magistritöö teemaks on kogetud seksuaalkasvatuse mõju Eesti naiste seksuaalsele enesekehtestamisele.

2022. aastal omandas ka sekscoachi sertifikaadi USAs AASECT tunnustatud õppekaval ja läbis kogemusnõustaja koolituse.

Ta on tegev ka Eesti Inimõiguste Keskuses mitmekesisuse nõustajana seoses mitmekesise töökoha märgisega.Lisaks teeb kaastööd töötubade läbiviijana VAT-Teatris.[1]

2022. aastast on tegev vabakutselise seksuaalkoolitaja ja -nõustajana, sekscoachina. Kõneleb seksuaalsuse teemadel ka enda loodud podcastis Sekspositiiv ning loob seksuaalhariduslikku sisu sotsiaalmeedias.

Ta on olnud üks Facebooki-gruppide “Aitäh, aga minu traditsiooniline perekond ei vaja kaitset” ja “Virginia Woolf sind ei karda!” eestvedajaid ja kooseluseaduse toetuskampaania korraldajaid.

Juba Eesti Ekspressi lugusid lugedes võib erektsioon ebakindlaks muutuda, kuid sellise sekscoachi tausta vaadates muuutub mure sootuks tühiseks asjaks, mille pärast nõustamist küll vaja pole… Lähed seksuoloogi ebakindla erektsiooniga mehena, tagasi tuled krt teab kellena ja üldse ilma erektsioonita naiste suhtes…

Uued Uudised