Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Vene lollused saksa täpsusega: Brüssel tahab kehtestada ühtset rohepöörde-juhiluba

-
01.03.2023
uued EL-i juhiload saavad olema rohepöördeload. Pilt on illustratiivne.
© UU

Proovides liikmesriikidelt võimu üle võtta ja oma utoopiaid peale suruda, koondab Euroopa Liit üha rohkem võimu enda kätte ning seda juba igal alal, sellega aga kaasnevad selged jaburused.

BNS vahendab: “Euroopa Komisjon esitas kolmapäeval ettepaneku ajakohastada juhilube käsitlevaid eeskirju, sealhulgas kehtestada kogu EL-is kehtiv digitaalne juhiluba ning võimalus võtta juhtimisõigus kogu EL-i piires.

Uued eeskirjad parandavad kõigi liiklejate ohutust ja aitavad ideaalis viia liiklussurmade arvu EL-is 2050. aastaks nullini. Samuti valmistavad need autojuhte paremini ette heiteta sõidukite kasutamiseks ja liiklemiseks linnateedel, kuhu lisandub üha enam jalgrattaid ja kaherattalisi mootorsõidukeid ning jalakäijaid.”

Esiteks on tegu järjekordse “ühtse” dokumendiga, mis jätab liikmesriigid otsustamisõiguseta, kes tohivad nende territooriumil ringi sõita. Eriti jaburalt aga kõlab lubadus viia liiklussurmade arv EL-is 2050. aastaks nullini – seega koos süsinikuemissiooniga. Lisaks on see rohepöörde-juhiluba ehk sõitmisega kliimaautodega.

Jabur nõukogude aeg ei ole veel kuidagi otsa saanud.

Uued Uudised