Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO I Helle-Moonika Helme laulis Koalitsioonibändis duetti

-
05.03.2023
Laadime sisu...

Päev enne Riigikogu valimisi oli ETV eetris saade “Valimiste eelõhtu”, kus nägi kandideerivaid poliitikuid veidi teise nurga alt – nimelt moodustati erinevate erakondade esindajatest bänd, kes laulsid vana diskohitti. EKRE-t esindas solistina Helle-Moonika Helme, eks on õppinud professionaalset laulmist.

Saatejuht Anna Pihli sõnul helistasid nad läbi kõigi parteide peakontorid ja palusid välja pakkuda, kes võiks bändis kaasa lüüa. “Püüdsime kokku panna ikkagi toimiva bändi, et midagi kõlaks ka,” lisas ta.

Bändi muusikalise koostoimimise eest vastutas Antti Kammiste, kes tegi uue seade kunagisele Best B4 laulule “Sa valisid mind”.

Solistid Valdo Randpere (Reformierakond) ja Helle-Moonika Helme on korra varemgi koos esinenud, kui Riigikogu valges saalis jõulude ajal ühiselt lauldi. Bassi eest vastutab Tarmo Kruusimäe ehk Kojamees (Isamaa), kes peab ühes rütmis püsima Tanel Talve (SDE) trummimänguga. Bändis lõid kaasa veel Diana Ingerainen (Eesti 200), Märt Sults (Keskerakond) ja Kaarel Kose (Parempoolsed).

ERR