Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Praeguste valimistega toodi Riigikogusse “Jeestidvesti”, järgmistega tuleb Peterson-Krõlov

-
07.03.2023
Reformierakond muutub üha ülbemaks, aga kunagi tuleb ka nende mihklipäev.
© Uued Uudised

Liberaalne leer oli sedavõrd ametis EKRE “kõrvaldamisega”, et keegi ei märganudki venemeelsete kommunistide naasmist poliitikasse ja riigi toidule. Arvestades Eesti 200 kinnistumist poliitikasse, tuleb järgmistel valimistel sinna ka Ühendatud Vasakpartei liikumisega „Koos“.

Valitsuse praegu eeldatav koosseis ei hakka kohe kindlasti seda seltskonda võimu juurest tõrjuma, vaid pigem soodustatakse selle esiletõusu – see klapib Kaja Kallase venestamispoliitikaga; liberaalne mentaliteet ei luba ka kõige räigema valitsusvastasuse puhul “vähemuse” äärmuslasi tõrjuda ning Reformierakonna majanduspoliitika koos laastava rohepöördega teeb Ida-Virumaa veelgi vastuvõetavamaks “petersonide” ideoloogiale.

Lääne-Euroopas on see juba töötav stsenaarium – põhirõhk on konservatiivide tõrjumisel, samas kui vasakäärmuslikud ja islamistlikud rühmitused saavad tegutseda, sest vägivaldsusest hoolimata on nad “omad”.

Vasakliberaalse koalitsiooni võimule pääsedes tuleb neid “Brežnevi pakikesi” veelgi. “Liberaalne demokraatia” soosib äärmuslasi.

Uued Uudised