Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kõik, mis paigast ära, on Reformierakonna nägu

-
07.03.2023
Siim Kallast võiks pidada Reformierakonna “esindusnäoks”: 10 miljonit, VEB Fond, Vene rahapesu, kõik tema käeulatuses juhtunud.
© Uued Uudised

BNS vahendab: Kaja Kallas ei usu, et võimuliit tuleb liialt Reformierakonna nägu. Paraku on kahe aasta jooksul kõik, mis on autu, moraalitu ja valelik, just Reformierakonna nägu.

Uues koalitsioonis on ka väiksemad puudlid poliitorava näoga – pakkus ju E200 komissar Lauri Hussar oma erakonda lausa pugejalikult Reformierakonna sülekoeraks. RE ja E200 vahel toimis varemgi ühendatud anumate pühimõte – kui poliitoravad olid madalseisus, siis kosus Jeestidvesti, ja vastupidi. Sotsid oma uusmarksistlike seisukohtadega on alati Reformierakonna toeks olnud.

Seega on koalitsioonil Reformierakonna nägu, õigemini kõigile vasakliberaalidele omane vihkav grimass.

Reformierakonna nägu aga on Eestis kõik: kapo, prokuratuur, kohtud, peavoolumeedia, suur osa ametnikkonnast, e-valimised ja kahtlased tulemused, skandaalid autorollotamisest skandinaavlaste rahapesuni, VEB Fondist Tallinna Sadamani.

Ilmselt saavad Reformierakonna ja tema puudlite näoga olema ka vaenukõneseadus koos trellitatud akendega ning õnnelikud värskelt abiellunud mehepojad. Kõik, mis ajab seest keerama, on Reformierakonna nägu.

Uued Uudised