Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Venemaa ja liberaalne Lääs võistlevad ka ajupesus, Kreml hakkab alla jääma

-
12.03.2023
Liberaalses Läänes nähakse küll seda, kuidas Hiina kommunistid laste ajusid komposteerivad, kuid ei tunnistata, et ka Läänes suunatakse lapsi oma tegeliku identiteedi muutmisele. Pilt on illustratiivne.
© Scanpix

Laiade masside ajupestus on probleemiks kogu maailmas ja see põhineb sellel, et inimesed võõrutatakse oma peaga mõtlemisest ning neisse juurutatakse riiklik ideoloogia.

Käepärane näide on Venemaa, kus on pikkade aastatega välja kujundatud suurvenelik mõtlemine, mis seab venelaste peades nende riigi positsioonile, kuhu nad ilma tuumarelva ja rikkalike loodusvaradeta kuidagi ei jõuaks. Ajupestus väljendub näiteks nende arvamuses, nagu tahaks NATO Venemaad rünnata: miks aga peaks kõrge elatustasemega läänemaailm tahtma sõdida Venemaaga, kus takerdusid hangedesse nii Napoleon kui Hitler?

Samas aga hakkab liberaalse Lääne ajupestus Venemaa omat juba kõvasti ületama, ja see väljendub “uusteooriates”: ei saa kuidagi normaalseks pidada, kui miljonid inimesed on omaks võtnud, et mehe ja naise vahel saab olla kümneid eri variante; et sugu saab nagu muuseas muuta; et sugu on ainult sotsiaalne konstruktsioon inimeste peades jne.

Kui inimene taandub oma identiteedist ja tahab olla keegi, kes ta pole, on temas midagi sassis – ja kahjuks on see liberaalses ühiskonnas lausa pealesurutav, et identiteedi võib ise valida. See, et Lääne-Euroopas tahavad sajad neiud noormeesteks saada, ja see tendents kasvab, pole mitte identiteedi otsimine, vaid ilmselge ajude peedistatus. Kahjuks on see otsaga jõudnud ka Eestisse, kus uusmarksistlikud punaprofessorid (Rein Raud) lausa kujundavad noortest “uut inimest”.

Meie publik naeris pikka aega saate “Võimalik vaid Venemaal” üle, aga liberaalse Lääne lollused on neist juba kümneid kordi hullemad ja ka ohtlikumad – venelased teevad neid selgest mõistuse puudumisest, liberaalne Lääs aga hävitab teadlikult identiteete.

Eesti inimene hakkab ka ajupesurežiimil tiksuma, kui valitakse tagasi Euroopa kõrgeima inflatsiooni toonud erakond, kes tahab hakata ka mehi paari panema ning “mõtteroimade” eest vanglasse saatma.

Uued Uudised