Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakonna toiduahel jaotab sooje kohti: algab Urmas Paeti surumine eurovolinikuks

-
13.03.2023
Nii arvab rahvusmeelne Eesti.
© Uued Uudised

Alles pandi autorollotaja Keit Pentus-Rosimannus “Euroopas paika”, “viie-riikaima-riigi-mees” Ansip juba naudib euroelu ja -palka, nüüd hakatakse sama tekitama Eesti-Vene piirileppe arhitektile Urmas Paetile.

ERR vahendab: “Euroopa Parlamendi liikme, endise Euroopa Komisjoni asepresidendi ja kauaaegse Eesti peaministri Andrus Ansipi (Reformierakond) hinnangul sobiks praegune eurosaadik ja endine välisminister Urmas Paet (Reformierakond) hästi Euroopa Komisjoni järgmiseks eestlasest liikmeks.

Paet, kes ütles pühapäeval Kuku raadio saates “Välismääraja”, et võiks töötada eurovolinikuna, kinnitas sama esmaspäeval ka ERR-ile.”

ERR lisab: “Reformierakond, Eesti 200 ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond on pärast 5. märtsi riigikogu valimisi alustanud koalitsioonikõnelusi, millel eeldatakse, et lepitakse kokku ka, kellest saab Eesti järgmine esindaja Euroopa Komisjonis, kui selle koosseis pärast 2024. aasta kevadel toimuvaid Euroopa Parlamendi valimisi vahetub.”

Andrus Ansip ja Urmas Paet on need nimed, keda ajaleht Le Monde seostas Euroopa Parlamenti raputanud Katari afäärist osavõtuga.

Uued Uudised