Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Rotid põgenevad Reformierakonna uppuvalt laevalt soojematesse urgudesse?

-
14.03.2023
Minema siit, Euroopasse!
© Scanpix

Viimased päevad on toonud ridamisi uudiseid, mis näitavad, kuidas võimueliit hakkab Eestist Euroopa ja rahvusvahelistele “soojadele kohtadele” lahkuma.

ERR vahendas esmaspäeval: “Euroopa Parlamendi liikme, endise Euroopa Komisjoni asepresidendi ja kauaaegse Eesti peaministri Andrus Ansipi (Reformierakond) hinnangul sobiks praegune eurosaadik ja endine välisminister Urmas Paet (Reformierakond) hästi Euroopa Komisjoni järgmiseks eestlasest liikmeks. Paet, kes ütles pühapäeval Kuku raadio saates “Välismääraja”, et võiks töötada eurovolinikuna, kinnitas sama esmaspäeval ka ERR-ile.”

Nüüd teatab Eesti Päevaleht: “2020. aastast riigi peaprokuröri ametikohal töötav Andres Parmas kandideerib rahvusvahelise kriminaalkohtu (ICC) kohtunikuks. Sel nädalal on Parmas USA-s New Yorgis, et ÜRO juures oma kandidatuuri tutvustada.”

Ja alles see oli, kui autorollotaja Keit Pentus-Rosimannus läks Euroopa Kontrollikotta. Tundub, et Reformierakonna valitsetav Eesti ei ole nende toiduahelale enam piisav materiaalne tagatis – kui asutakse uusi kärpeid tegema, pole vaesunud riigis enam midagi võtta.

Rail Balticu pidev tippametnike vahetus on kaasa toonud jutu, et keegi ei taha olla selle kahtlase projekti eesotsas siis, kui see ametlikult kokku kukub. Tundub, et ka Eesti riigist tahetakse eemal olla, kui see liberaalide juhtimise tõttu põhja vajub – Euroopa lihapottide juures saab “hololeid teha”.

Kaja Kallas on oma kahtlase valimisvõidu laineharjal, aga varsti võib ta olla must kivi jõepõhjas, sest riigi rahanduse on ta osanud põhja lasta, kriisidele ei näi lõppu tulevat, takerduv Ukraina sõda talle enam populaarsust ei too ja nüüd tuleb kanda valitsusvastutust, sest kellegi kaela süüd pärast kaheaastast valitsemist enam ajada ei saa.

Ilmselt hakkab Euroopa-pagulus poliitikute ja ametnike seas üha populaarsemaks muutuma. Eesti senine “eliit” tahab euroeliidiks hakata.

Uued Uudised