Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Võitjate rasvunud aju vajab veel rohkem kaaviari

-
15.03.2023
Eesti võim ja eesti rahvas

Nagu on teada ajaloost, võitjad tahtsid igal ajastul kõike saada: röövisid paljaks kaotajast rahvaid ja riiki, tapsid keda tahtsid, vägistasid keda tahtsid ja kuidas tahtsid, piinasid kuidas tahtsid, küüditasid kuhu tahtsid.

Kuna Eestis on kauaihaldatud vihakõneseadused veel vastu võtmata, piirduvad võitjad nende ootel põhiliselt suures ulatuses raharöövidega. Esimesest aprillist – ja see pole mingi nali – tõuseb võitjate, ehk meie vaesuva riigi kõrgeimate riigiteenijate ehk peaministri, Riigikogu esimehe, riigikohtu esimehe ja „presidendi“ palk hüppeliselt või siis astmeliselt tuhande euro võtta ehk 14 % ja suureneb senisest 7303 eurolt 8318 eurole.

Ja me pidime veel miljardiga miinuses olema!

Aprillist on Alar Karise, Jüri Ratase, Kaja Kallase ja Villu Kõve palk 8318 eurot per kärss. See on kuni järgmise aasta 31. märtsini riigiteenijate kõrgeim palgamäär. Siis tõstetakse ilmselt veel paari tuhande võrra.

Kahjuks võib Jüri Ratas enda suu sellest heast tükist puhtaks pühkida, sest kes talle enam nii palju raha annab, kui on teisigi tunduvalt lojaalsemaid tahtjaid. Aga see ei tähenda, et ta jääb muust rahva jaoks ulmelisest palgast ilma.

Nagu teatab ERR, Riigikogu aseesimehe, riigikontrolöri, õiguskantsleri, riigikohtu liikme, riigi peaprokuröri, ministri, riigisekretäri, riigikogu komisjoni esimehe ja fraktsiooni esimehe palga koefitsient on 0,85 ning ametipalk alates 1. aprillist seega 7070 eurot (seni 6207 eurot).

Riigikogu komisjoni aseesimeeste ja fraktsiooni aseesimeeste ning ringkonnakohtu kohtuniku koefitsient on 0,75 ning nende palk on 6239 eurot (seni 5477 eurot).

Riigikogu liikme ning maa- ja halduskohtu kohtuniku koefitsient on 0,65 ja palk seega 5406 eurot (seni 4746 eurot).

Riikliku lepitaja, soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku palga koefitsient on 0,55 ja 1. aprillist palk 4575 eurot (seni 4016 eurot).

Eesti Panga nõukogu esimees saab 1. aprillist palka 2911 eurot (koefitsient 0,35, seni oli palk 2556 eurot ) ja nõukogu liige 2079 eurot (koefitsient 0,25, seni oli palk 1825 eurot).

Kantslerite põhipalk on seaduse järgi 90 protsenti ministrile makstavast ametipalgast ehk 1. aprillist on see 6363 eurot (seni 5586 eurot).

Nii et, kallid Eesti inimesed, inflatsiooni Euroopa meistrist Eestist annab veel nii mõndagi välja pigistada kui ka välja pumbata. Siis aga hakatakse meie maid müüma koos elanikega, nagu muiste, ja miks mitte Venemaa rikkuritele, sest venemaalased ostavad praegu Eestis kokku enneolematu agarusega kortereid ja muud kinnisvara. Palju võivad tuua sisse eesti „surrogaatemad“, kes hakkavad varustama oma toodanguga nii kohalikke kui ka välismaiseid geiperesid: turg on ju plahvatuslikult kasvamas.

Ida-Virumaad ehitab Eesti riik üles, nagu Venemaa maksumaksjad varemetes Groznõi linna, ja teiste Eesti paikade eestlased hakkavad seal käima teenimas, nagu praegu Soomes. Riigi eriesindaja Narvas kuulutab välja autonoomia ja nimetab regiooni NNR-iks.

See on mingi amoraalsuse tipp – tõsta uuskubjaste niigi üüratuid sissetulekuid ajal, kui Ukrainas käib sõda, meil on üle saja tuhande põgeniku, rahvas vaesub ja Euroopa Liidu rasvunud ajudega idioodid otsustasid, et iga viimne viissada eurot pensioni saav eesti mammi peab oma hüti renoveerima mitmekümne tuhande euro eest.

Ilmselt tullakse tagasi ka tuntud nõude juurde lõhkuda välja kõik kodukolded ja muud –ahjud. Betoonisegu maamatside majakorstende plommimiseks on juba tellitud Indiast.

Varsti peab iga eesti pere võtma ülalpidamisele ühe elevandi.

Ivan Makarov