Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Peeter Espak: olemasolev õhin peaks majanduse hävitamise asemel minema kaitsevõimele ja kriiside üleelamisele

-
15.03.2023
EL-i algatatud sundrenoveerimine kukub kriiside ja kärbete õhkkonnas kindlasti läbi. Pilt on illustratiivne.
© Uued Uudised

Ühiskonnateadlane Peeter Espak kommenteerib sotsiaalmeedias Brüsseli poolt käima lükatud elamute sundrenoveerimist kui kommunismile omast sammu, mida ootab ees põrumine.

“Tõenäoliselt esimene millalgi nagunii paratamatult saabuv veidi suurem majanduskriis võtab nii selle otsuse kui autondusulme laualt täielikult maha. Iseasi ongi, et millal see saabub ja kui palju jõutakse enne seda Euroopale korvamatut kahju teha konkurentsis olgu juba täna Euroopa majandust endasse tõmbava USA või muu maailmaga.

Edasi tuleb aga jääda ootama uut kõikjale ühiskonda saabuvat ametimeest nimega “sundrenovaator” või “renoveerimise külvi- ja künnivolinik”. Ning tõdeda muidugi ka seda, et ajal, kui kogu olemasolev õhin peaks minema majanduse hävitamise asemel oma armeede taastamisele, relvastuse hankimisele ning eesootava finantsiliselt üliraske terve kümnendi üleelamisele, on rõõm pealt vaadata, kuidas toimub taas kõik see sama, mis mitmes riigis ja impeeriumis on juba korduvalt ära proovitud ning mis on alati igal pool ja igal ajal läbi kukkunud. Ehk kommunismi üleminek. Kuna kaasajal toimuvad asjad aga palju kiiremini, siis saabub tõenäoliselt ka uue kommunismi kollaps sedavõrra kiiremini ning ka hulga kaupa.”