Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

E-valimiste taustapilti süvenemine mitte ei anna vastuseid, vaid tekitab küsimusi juurde

-
16.03.2023
E-valimised on nii segase taustaga, kui veel saab.. Pilt on illustratiivne.
© UU

Sotsiaalmeedias on leitav ühe inimese uurimus e-hääletamisest, mis pakub päris huvitavat infot.

Võtke Keskvalimiskomisjoni ametlik kodulehekülg ja laadige sealt alla fail protokolliga.
https://www.valimised.ee/…/2023-02/IVXV-protocols.pdf.

Seal on avaldatud krüptoprotokoll, mille järgi toimusid 2023. aasta Riigikogu valimised. Selle protokolli nimi on IVXV ja see on tähistatud kui 2023-02.

Selle nime otsinguga leiti viide IVXV-le.
https://www.ip-tracker.org/lookup/whois.php?query=ivxv.ee.

See on registreeritud Smartmatic-Cybernetica tippkeskuses Centre for Internet Voting OÜ reg. 12679959, kellele kuuluvad selle protokolli registreeritud autoriõigused.
https://www.inforegister.ee/…/12679959-SMARTMATIC…, kus ametlikult töötab ainult 10 inimest.
Trakker on selle teabe registreerinud.

Siin on kõige huvitavam protokolli registreerimine:
registreeritud: 2022-07-25 12:40:05 +03:00
muudetud: 2022-08-23 17:40:05 +03:00
aegub: 2025-07-26

Protokolli muudeti 10 päeva enne valimispäeva ja 5 päeva enne eelhääletamist!!! Sellega ei saa siin mingit esialgset auditit teha ja see tühistab kõigi eelnevate auditite tulemused. Väga kaval ja läbimõeldud skeem.

Ametliku teabe kohaselt on peamine omanik, juht ja peamine kasusaaja Hollandi ettevõte SMARTMATIC INTERNATIONAL HOLDING B.V. reg. nr. NL04032259 NL 82,95% ulatuses. Avalike allikate kohaselt on äriplaani ligikaudne kasum ligikaudu 400 000 eurot, millest 82,95 % kuulub sellele Madalmaade valdusettevõttele. Tuleb välja selgitada, kes seda ettevõtet tegelikult rahastab.

Arvatakse, et tegelik juht ja peamine kasusaaja on Antonio Jose Mugica Rivero (kasusaajad), kes on pärit Venezuelast ja kelle peakontor asub Londonis. Kes tegelikult selle taga on, ei ole veel kellelegi teada.

Informatsioon mehe kohta näitab, et ta juhib korraga mitut ettevõtet üle maailma. See juhtimisvariant on paljastatud “Küprose” ja “Panama” dokumentide nimekirjades, nende offshore-tsoonide puhul ei ole tegemist mitte tegelike, vaid varifirmade (varifirmade) direktoritega, keda me nimetame “tankistideks”.

Samuti on seal CYBERNETICA AS (17,05%), mida juhib Margus Freudenthal (kasusaajad), mis annab tööd umbes 200 inimesele ja mille aastakäive on umbes 10 miljonit eurot. Kulude 7,3 miljoni euro juures on seal aastane tulu juba umbes 2,7 miljonit. Samuti ei ole teada, kes kogu seda tööd rahastab ja kuhu kasum läheb.

Järgmine.

Avame valimiste ametlikult kodulehelt saadud faili, vaatame faili omadusi (faili omadused/file properties) ja näeme, et faili autor ja vastutaja puudub ja info selle kohta on hoolikalt eemaldatud. Ja seal on atribuut “A”, mis tähendab, et tegemist on mingi vana faili muudetud koopiaga, mitte originaalkoopiaga.

Teisisõnu, faili autentsus on kellelegi teadmata, ja kui autor puudub, ei saa kellegi vastu ka õiguslikke meetmeid võtta. Juriidiliselt on see võimatu. Sarnaseid variante kasutavad alati kõik häkkerid ja petturid. See ei ole üldse juriidiline dokument ja on mõeldud ainult täielikele idiootidele.

See on see, mida see alla laetud dokument meile ütleb:
Versioon 1.8.0.
Dok IVXV-PR-EN-1.8.0 (ingliskeelne versioon).
Miks inglise keeles ja mitte eesti keeles? Sest see on suunatud rahvusvahelisele publikule.

Tegelikkuses toimus e-hääletamine teatavasti IVXV krüptoprotokolli hoopis teistsuguse versiooni abil.
Tegelikult kasutati valimistel täiesti erinevat protokolli IVXV v1.8.2-RK2023, mis laaditi serverisse pärast 23-02- 2023 (241 muudetud faili koos 6415 lisandi ja 650 kustutamisega) (241 muudetud faili koos 6415 lisandi ja 650 kustutamisega).

See oli eelmise protokolli järgmine juba muudetud versioon.
Transkriptsioon ” RK2023″ tähistab Riigikogu valimised 2023.
Enne seda oli kohalike valimiste ajal 2021 näiteks versioon IVXV 1.7.7, KOV2021.

Interneti-protokolle kasutatakse andmete nõuetekohaseks edastamiseks punktist A punkti B. Kõiki protokolle täiustatakse ja ajakohastatakse pidevalt. Sageli asendatakse vana versioon täiesti uue protokolliga. Mõnikord kasutatakse spetsiaalset paigaldusfaili, spetsiaalset moodulit, mis uuendab või muudab vana versiooni.

Seetõttu on protokollidel alati erinevad versioonid ja seetõttu on nad ka erinevad. Andmed on identsed ainult siis, kui saatev punkt A ja vastuvõttev punkt B kasutavad täiesti identset protokolli versiooni.

Iga IT-spetsialist teab, et erinevad versioonid võivad koos töötada, kuid lõpuks ei ole selle versiooni info enam identne ja täpne. Ühes protokolli versioonis saadetud teavet tõlgendatakse teises otsas täiesti erinevalt.

Skeem on väga huvitav, mida on väga raske leida ja paljastada.

Kui me võtame e-hääletamisel kasutatava krüptoprotokolli põhiülesande, siis peab see täitma kaks ülesannet: turvaline identifitseerimine ja turvaline häälte lugemine.

Kõik katsed identifitseerimise murdmiseks on proovitud nn auditite näol. Mõned üksikud häkkimised on õnnestunud. Kuid häältelugemissüsteemi murdmise auditit ei ole üldse läbi viidud, sest süsteem ise on “suletud kood” ja häälte lugemiseks tuleb kasutada spetsiaalset moodulit. Mis see moodul on (nimi, versioon), seda ei tea täna keegi.

Võimalik on üritada 1 inimese tuvastamist murda, kuid 1000-10 000 inimese murdmiseks kulub palju aega. Ja selline üksik häkkimine ei saa üldse mõjutada valimistulemusi. See on lihtsalt lapsemäng.
See on teine asi, kui … muuta ID-tarkvara, mida kasutatakse e-hääletamise ajal identifitseerimiseks. Siis on massmanipulatsioon võimalik erinevatel viisidel.

Näiteks mul on Digi-soft 2020. Igaüks saab isiklikult kontrollida oma tarkvara versiooni. Ja seda nimetatakse uuendamiseks. Seal on oluline, millal see uuendus välja tuli ja millised olid tegelikud muudatused identifitseerimissüsteemis. Siis tuleb ise omad järeldused teha. Kas keegi on oma isiklikku ID-tarkvara hiljuti uuendanud või mitte?

https://www.id.ee/…/id-tarkvara-versioonide-info…/
https://www.id.ee/artikkel/paigalda-id-tarkvara/

Nüüd võime natuke fantaseerida.

Kui kogu IT-töö eest maksab välisinvestor, siis on selge, et suurem osa sellest tegevusest saadavast kasumist läheb välisinvestorile.

Aga kui valitsus maksab selle töö eest maksude kaudu, kas ta saab siis mingi osa kasumist või mitte?

Kui me lähtume kaasaegsete neoliberaalide ideoloogiast, mille kohaselt “raha ei haise” ja “raha ei tohi teiste inimeste taskutes lugeda”, et osta ja müüa võib kõike, mida tahab (sõpru, tuttavaid, sugulasi, riigiametnikke, saadikuid, ministreid, terveid erakondi ja isegi terveid valitsusi), siis miks mitte lubada pettuse võimalust “valimistulemuste ostmiseks/müümiseks”? Need on sõnastused, mille eesmärk on hävitada kõik eelnevad moraalireeglid.

Mida selline fantastiline mõte lubab arvata? Kus on vähemalt riigi eelarve jaotamisel kohalolek koguni 4 aastat! Kui palju võiks näiteks teoreetiliselt maksta valimiste võitmise eest???

Aastaeelarvega pluss ja miinus 12 miljardi puhul võiks hind kergesti ulatuda 4×250 miljonini. See võiks olla väga huvitav ja fantastiline äri.

Näiteks Smartmatic’i ajalugu ulatub tagasi 2004. aastasse, kui Venezuelas võitis valimised Hugo Chavez, veendunud sotsialistlik revolutsionäär, ja lõpeb 2020. aasta Bideni võiduga (USAs on demokraadid vasakpoolsed).

Kui te vaatate läbi ajaloo ja analüüsite, kes võitis valimised Smartmaticiga. Näete, et enamasti on see … kõik olid vasakpoolsed erakonnad.
https://www.smartmatic.com/about-smartmatic/our-history/

Nagu näete, on seda kõike väga lihtne teha. Ja ajaloos ei ole kunagi olnud kelmi, kes oleks vabatahtlikult lubanud end inspekteerida.

Allikas: sotsiaalmeedia