Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Poliitprojekti E200 toidavad globalistliku haardega kahtlased ärihaid

-
19.03.2023
Pakosta-võrdõiguslased saavad vasakliberaalselt valitsuselt alati “nutsu”, nii suurperede, maainimeste kui kõigi teiste arvelt.
© Uued Uudised

EKRE poliitik Anti Poolamets kommenteerib uudist, mille kohaselt sai poliitprojekt Eesti 200 enne ja pärast valimisi kopsakaid annetusi.

“Reformierakond 2.00 peamised toetajad on hiljuti Eesti kodakondsuse saanud globalistist Eesti ettevõtete ülesostja ja aastaid Lätis altkäemaksu andmise süüdistusega kohtu all olnud raudteeärikas.

Uude riigikogusse 14 mandaati saanud erakond Eesti 200 sai vahetult enne ja pärast valimisi kopsakaid annetusi, millest suurima tegi erakonda kuuluv ettevõtja Joakim Helenius.

Helenius annetas nädalal 21.-28. veebruar 140 000 eurot. Helenius kandideeris ise Harju- ja Raplamaal ja sai 2001 häält, millega ta valituks ei osutunud. Aga kui näiteks Lauri Hussar peaks minema ministriks, pääseb Helenius ka riigikogusse.

Samal veebruarinädalal tegi Eesti 200-le omalt poolt 30 000 euro suuruse annetuse ettevõtja Oleg Ossinovski. Kopsaka, 25 000 euro suuruse annetuse tegi sel nädalal ka ettevõtja Paul-Kristian Padrik.”