Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Andres Raid: Nordicas tehakse maksumaksja raha eest miljonilist mootorivahetust

-
19.03.2023
Nordica “edulugu”.
© Erakogu

Hiljaaegu ilmus „Delfis“ usutlus Ukraina halliks kardinaliks nimetatud Aleksei Arestovitšiga ja paraku jäi üks huvitav küsimus esitamata. Nimelt – kuidas on lood nende suurte valedega, mille abil praegu kõikvõimalikel, ka tipptasemetel asju aetakse?!

Seesama poliitik on mõned aastad tagasi (2018) formuleerinud riikliku ideoloogia tuuma ja see on lihtne. „Meie puhul on tähtsaim valetada võimalikult palju nii endale kui teistele. Kui rääkida tõtt, kukub kõik kokku. Vaat selline on meie balansseeritud ja omaksvõetud lähenemine“.

Meil tundub valitsevat sama metoodika, kes kellelt õppis või üle võttis, on selgusetu. Peavool kirjutab nii et silm ka ei pilgu, kuidas Nordica mingit kasumit on tootnud.

See ettevõte on tänase päevani konsolideerimata, ehkki vastav valitsuse otsus on juba ammusest ajast olemas. Me oleme seda protsessi meie lugejatele vahendanud ja täna võime öelda, et meil oli taas õigus. Fotod allpool on eilsed, seega täiesti värsked.

Suured lootused olid üles köetud seoses Airbusi rentimisega ja juba siis informeerisime lugejat, et see kõike muud kui korralik lennuk on ja ühe lennukiga niikuinii mingit ilma ei tee. Ja palun – täna seisab „uus“ lennumasin lennuväljal ja sel vahetatakse mootorit. Tehakse seda, muide, telgis, sest angaari jaoks ilmselt raha ei ole. Mis puutub aga lendamisse, siis firmaga „Heston“ on leping sõlmitud Tallinnas lendamise kohta, see Airbus aga läheb hoopistükkis Saksamaale.

Maksumaksja raha eest tehaksegi juba miljonilist mootori vahetust. Lendavad leedukad – „Hestoniga“ ja seda ilmselt jäävalt. Tallinnast seega see lennuk enam ei lendagi. Kellele seda aastaid kestnud valet Nordica edukuse kohta vaja on?! Igatahes mitte eesti maksumaksjale.

Andres Raid