Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Skandaalne Marika Priske “Slava Ukrainisse”? Kas ühing tahetakse päris põhja lasta?

-
20.03.2023
Skandaalne Marika Priske.
© Kuvatõmmis

Ukrainat abistava ühingul Slava Ukraini on niigi juba kaks skandaali tekkinud ja nüüd terendab kolmaski – ühingusse läheb kurikuulus ekskantsler Marika Priske. Kas Ukraina abistamine tahetakse tõesti musta märgiga ära märgistada?

BNS vahendab: “Ukraina rahvani üle nelja poole miljoni euro väärtuses abi vahendanud MTÜ Slava Ukraini pani esmaspäeval üldkoosolekul paika kuueliikmelise nõukogu ning tõi lisaks Johanna Maria Lehtmele juhatusse tunnustatud endise tippjuhi Marika Priske.”

Isegi Vikipeedia märgib ära Priske kohta: “17. novembril 2010 esitati talle kahtlustus konkurentsi kahjustava tee-ehituse kokkuleppe sõlmimises ning 18. novembril peatas valitsus tema teenistussuhte kantslerina.  /…/ Alates 14. juulist 2014 oli ta sotsiaalministeeriumi kantsler.[1] Seoses probleemidega vaktsineerimise korraldamisel koroonapandeemia ajal kutsuti ta augustis 2021 ametist tagasi.”

Priske oli üks nn eliitvaktsineeritutest. 29. jaanuaril 2021 edastas Reporter: “Pea igapäevaselt tulevad päevavalgele koroonavaktsiiniga n.ö althõlma sahkerdamised, kus väljaspool järjekorda inimesi vaktsineeritakse. Eliit-vaktsineeritute hulgas on ka sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske. Reporter uuris, kas defitsiitse koroonavaktsiiniga sahkerdamised peaks olema karistatavad?”

2. august, 2021, TV 3: “Sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske kutsutakse ametist tagasi. Koroonaviiruse vastu vaktsineerimine ei lähe Eestis kuigi ladusalt ja täna sai teatavaks, et valdkonna eest vastutava sotsiaalministeeriumi kantsler Marika Priske kaotab töö.”

Niigi skandaalsesse Slava Ukrainisse veel üks skandalist? Kas ei piisa sellest, et Johanna-Maria Lehtme (kes on koos Helen Sildnaga olnud ka kurikuulsa rahaküsimustega kimpus oleva Tallinn Music Weeki korraldaja) käe all on tekkinud mingid jamad annetusrahadega?

Tundub, et Slava Ukraini on otsustanud ise endale vee peale tõmmata. Kahju Ukrainast…

Uued Uudised