Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Sõnumeid Sõgedatest: meediarõvedusest lummatud eestlaste tagauksest viiakse minema Eesti

-
22.03.2023

Mõned aastad tagasi köitis minu tähelepanu uudis Iisraelist: ühes sealses keskmise suurusega linnas – nimi ei tule praegu meelde – köitis majaelanike tähelepanu mingi vali oigamine otse nende akende all. Inimesed läksid loomulikult akende peale vaatama, mis toimub – ja jäidki tardunult vahtima: maja ees seisis lahtise katusega auto, milles alasti paarike tegeles seksiga.

Nii nad vaatasid, kommenteerisid ja hakkasid nõuandeidki karjuma, kuni üks korterielanik kuulis äkki midagi oma selja taga, pööras pead ja nägi, kuidas kaks tursket selli tassivad uksest välja pere poolt äsjasoetatud ülikalli android-teleka. See õnnestus siiski päästa, kuid nii mõnigi teine majaelanik oli tol päeval jäänud oma kallimatest asjadest ilma.

Eestis toimub juba aastaid midagi sarnast, ainult et peavoolumeedia abiga: meile kirjutatakse iga päev sellest, kui kaunid Barbid on Pärtelpoeg, Aaslaid ja teised üsna ebatäiuslikud kujud, näidatakse tüütuid staarikesi bikiinides ja ei tea veel milles, pajatatakse lugusid Hundi metsikust meestejahist, üksikasju mõttetute elupõletajate intiimelust ja krooniks veel näitab ühe Ameerikasse kolinud endise eesti blondi sportlase neegrist boyfriend meile oma üllatavalt heledat keelt.

Millegipärast jälgivad eestlased kogu seda lakkamatut kollast jada nii internetist kui ka saastatelevisioonist nagu naelutatult. Näiteks üheks viimaseks meediahitiks on saanud see, et kaks ja pool head laulu esitanud sümpaatse noore Stefani vanaema tuleb Eestisse. Kõik laulja kohapealsed sugulased on publikule juba tüütuseni eksponeeritud ja nüüd imporditakse neid siis sisse. Järgmisena ilmselt leitakse vanaema nooruspõlve eksi uue elukaaslase endine kallim ka üles.

Samal ajal kui te kõike seda pingsalt jälgite, ka kõiki neid lõputuid Mihkel Rauaga vempe ja värke, viiakse teie selja tagant teie enda Eesti minema, nagu toda juutide televiisorit.

Täna hommikul potsatas minu postkasti tööalane e-kiri, kus teatatakse järgmist:

„Tallinna strateegiakeskuse direktor Raido Roopi kaudu tuli kohtumisel välja, et Tallinnasse plaanitakse 200 000 uut elanikku, Roop ise oli ka mures, ütles, et ei tea ega saa aru, kuidas seda korraldada kavatsetakse ja see on väga keeruline või isegi teostamatu. Kuna teised teemad tulid peale ja see ei olnud kohtumise põhiteema, siis rohkem sellest juttu ei olnud. Teiseks, kui Harjumaa arengukava oli komisjonis, siis selle ettekandja mainis suuliselt, et Tallinnasse on oodata tohututes kogustes kliimapõgenikke lõunast. Kui küsiti, kas ta mõtleb ikka Ukraina sõjapõgenikke, siis tuli vastus, et ups, need ma unustasin üldse ära. Kolmandaks, olete ehk juba märganud, et abilinnapea Madle Lippus annab praegu järjest ehituslubasid igasugustele projektidele, Tallinnasse on juurde tulemas meeletult uusarendusi.“

Vaadake, need juudid said oma teleka politsei abil ju tagasi, äärmisel juhul oleksid uue ostnud. Aga Eestit ei aita meil tagasi saada ei korruptsioonist räsitud politsei ega ükski kaubanduskeskus, kus on saada meeletul hulgal Anu Saagimi kaanepildiga ajakirju, aga Eestit mitte. Ja need tarneraskused on ületamatud.

Kuid ilmselt ei jõua see lihtne seos meie valijateni. Kadrioru karuott ulatab lauluväljakul inimestele lillekimbukesi, EKRE on kogu progressiivse inimkonna vaenlane ning laibaveoerakonna reiting tõuseb, nagu kraananoole külge roostes ankruketiga seotud impotendi rudiment.

Seega nautigem vahvat pommuudist: Ženja Fokin ronis Elroni rongi, alakeha merineitsi saba sisse pakitud.

No mina arvan, et tegemist on esimesega Eestis ametlikult registreeritud inkarnatsiooni juhtumiga – Fokin on kindlasti Esimese maailmasõja ülemleitnant Dankli kehastus. Schröder (mitte see putinistlik kaabakas, kellelt meie presidendiametnik Karis ordenit ära võtta ei julge, vaid Hašeki kirjeldatud polkovnik Schröder) rääkis kirjanduse annaalidesse loo:

„Ei ole tänapäeval meie vahel enam õiget seltsimehelikkust. Mul on meeles, kuidas ennemalt ikka iga ohvitser kasiinos omalt poolt elu lõbusamaks püüdis teha. Ma mäletan, et üks ohvitser, keegi ülemleitnant Dankl, kiskus enese alasti, viskas põrandale kõhuli, pistis endale heeringasaba tagumikku ja etendas meile näkineidu“.

Mis juhtus samal ajal Austria-Ungari keisririigiga, kõik peaksid ju ka ise mäletama.

Ja palun hoidke Elroni rongides puhtust.

Ivan Makarov