Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO JA FOTOGALERII: Siim Pohlaku Tre kaubamärk tähistas raju peoga topeltsünnipäeva

-
22.03.2023
Laadime sisu...

Läinud reedel pidas Tre Kontserdid ja Tre Raadio Kose kultuurimajas maha hoogsa sünnipäevapeo. Sünnipäevalaste isa on meelelahutusettevõtja ja Riigikogu liige Siim Pohlak (EKRE).

Tegemist pole siiski kaksikutega, sest Tre kontserdid ja peod toimuvad juba millenniumi vahetusest alates aastast 2000 ning Tre Raadio sai esimese sageduse kümnendi jagu hiljem aastal 2010.

Pohlak meenutab, et esialgu korraldati väiksemaid pidusid ja kontserte Eestimaa erinevates kultuuri- ja rahvamajades, edasi kasvas asi aga aina suuremaks ning peagi jõuti nii lauluväljakutele kui ka Lätti, kus tegutseti aktiivselt 2000ndate aastate teises pooles.

Kokku on Tre korraldanud 23 aasta jooksul ligi tuhat erinevat suuremat või väiksemat üritust.

Tre Raadio aga kasvas välja internetiraadiost ja on oma haaret ja tegevust aasta-aastalt visalt laiendanud. Tre Raadiogrupi jaamad levivad peaaegu üle kogu riigi, katmata on veel vaid osa Saaremaast ja Hiiumaast ning nurgake Ida-Virumaast.

„Aktiivne tegevus käib, raadio töötab ning mul on hea ja kogenud meeskond, kes hoiab asjad igapäevaselt toimimas. Lisaks on tänavu suvel tulemas taas kümmekond kontserti,“ märkis Pohlak, kelle tulevikuplaanidesse kuulub Tre Raadio leviala laiendamine ja selle veel sisukamaks muutmine.

Küsimusele, kuidas sobituvad kokku meelelahutusärimehe ja poliitiku elu, vastab Siim Pohlak, et üks ei sega teist: „Nii kontsertide kui raadio toimimise tagab tubli meeskond. Kuna kontserdid toimuvad enamasti nädalavahetusel, siis suurematel sündmustel olen ikka ise võimalusel kohal.“

Äsjasel sünnipäevapeol Kose kultuurikeskuses astusid üles Koit Toome, Shanon, Merlyn Uusküla. Lisaks sai rahvas nautida retrohõngulist öödiskot, kus hitid aegadest kui mobiiltelefonid olid nuppudega ja Eesti kõige külastatumad veebisaidid olid rate ja orkut.

DJ puldi taha astus ka peoperemees Siim Pohlak ise.

TRE KONSTERDID JA RAADIO 23. SÜNNIPÄEVAPIDU KOSE KULTUURIMAJAS. Marko Pulman

Fotod: Marko Pulman