Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Reformierakond tahab hävitada rahva usu oma riiki

-
26.03.2023
Kaja Kallas uurib arve, mida küsijatele ette lugeda.
© UU

Pärast seda, kui võimule sai Kaja Kallas, on riigivõim hakanud ennast “kehtestama”, tehes vabadest kodanikest hirmunud alluvad – ja see on näide totalitarismile üleminekust.

Reformierakonna taasvalitsedes on hakatud massiliselt sulgema maakoole, viimased teated tulevad nii Läänerannast kui Peipsi veerest. Kool aga on külaelu alus – kui noorel perel pole kohta, kuhu laps kooli panna, kolib ta suuremasse asulasse või koguni pealinna, kus kõik on olemas. Kooli järel aga kaovad poed, postkontorid, raamatukogud…

Pealinn aga ehitab jõudsalt, meelitades sinna nii noored pered väljaspoolt Tallinnat, kui ka sisserändajad välismaalt. Suurlinn aga on rahvuste sulatuskatel, ning see annab surmahoobi eestlusele. Praegune venestamine ületab juba Karl Vaino aegu. Kaob aga eestlane, kaob vastuseis riigivõimu sigadustele, sest ega migrandid mässama hakka – kui, siis ainult juhul, mil nad jäetakse heast-paremast ilma. Nõrgeneb ka vastupanu agressorile, sest sisserändajad ei hakka ometigi võõra maalapi pärast verd valama, seda teeb kompromissitult ainult põlisrahvas.

Nursipalu kodude saatus tundub olevat otsustatud – maha ja kõik! Aga see pole Eestis ainuke koht, mis kaitsepoliitika jalgu jääb – sama probleem on esile kerkinud Soodlas ja neid juhtumeid tuleb juurde. Eesmärk on Reformierakonnal taas üks – kodude äravõtmisega häälestada rahvas Kaitseväe ja Kaitseliidu vastu ning sellega muuta Kaitsejõud rahvast eemal seisvaks ning võimurežiimile ustavaks repressioonijõuks. Sama tehti ju paari aasta taguste meelevalduste aegu, mil jõustruktuurid taheti repressioonide abiga muuta valitsuse kaasosalisteks.

Eesti kattub võimsate ehitustega, mis oma kodanikkonnale kasu ei anna, kuid globalistlikus plaanis on tähtsad – Rail Baltic, kaevandused ja karjäärid, meeletud tuulepargid, Tallinna ringraudtee, uusasumid Tallinnas ja Harjumaal, kusjuures igaühest neist sunnitakse põliselanikud kusagile taanduma, see aga ei kinnita nende usku oma riiki.

Seejuures aga ei kaitse see riigivõim rahvast nõukogulike Brüsseli lolluste eest, nagu sundrenoveerimine, sisepõlemismootoriga autode keelustamine jne.

Reformierakond koos oma kahe satelliidiga ning lisaks ka Isamaa ja Keskerakond tahavadki sellist riiki, kus rahvas enam midagi otsustada ei saa, kõik käsud ja keelud tulevad Brüsselist ja paremal juhul sama jaburatena Tallinnast Stenbocki majast. Eesmärk aga on üks – võõrutada inimesed riigist ning teha neist kuulelikud hingeorjad, vaesunud inimesed, kes usuvad ainult euroabisse, mida toovad nendeni poliitoravad.

On öeldud, et Eesti riiki on vaja ainult rahvusmeelsetele eestlastele, kõik teised saavad edukalt hakkama mistahes muu haldusvormi korral, olgu see europrovints või slaavi vabariik-Vene protektoraat. Tundub, et viimase kahe variandi vahel ongi enamlaste võimuliidu poolt valikud jäetud.

Uued Uudised