Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Georgi lindi rahvas” tunneb ennast Reformierakonna poolt äravenestatud Eestimaal üha rohkem peremeestena

-
27.03.2023
Eesti ei vaja juurde rahvast, kelle meelsuse näitab välja Georgi lint. Pilt on illustratiivne.
© UU

Eesti riik on nii Kesk- kui Reformierakonna juhtimisel pikka aega kandnud pilpa peal siinseid suurvenelastest tegelasi, mistõttu on need “tibla”-tegelased väga ülbeks muutunud, eirates nii riigikeelt kui -sümboolikat.

Postimees kirjutab: “Vehklemisliidu juhatusse kuuluval Jevgeni Karavajevil tekkis konflikt treener Juhan Salmiga, sest viimane palus tal lastega rääkida eesti, mitte vene keeles, sest lapsed ei saanud sellest aru.” Karavajev valas treeneri üle paljudele venelastele omase ropu sõimuga, saates teda “n…ui”.

Vehklemisturniiril Anastassia Cup juhtus teinegi skandaal: nimelt osales Irina Embrichi õpilane võistlustel Vene trikolooris maskiga.

Selliste vahejuhtumite arv aina kasvab, sest Reformierakond on Eesti täiesti ära venestanud ning igasugused venemeelsed tegelased tunnevad ennast siin kui kalad vees, ignoreerides ülbelt nii riigikeelt kui sümboolikat. Tallinn aga on ka valitsemise poolest eestlastele kadunud.

“Tiblade ülbus kasvab ja kui see ei meeldi, kutsuvad puutini appi. Mida meil on koerakoonlastele vastu panna? 16 allesjäänud haubitsat äkki?” kommenteerib EKRE poliitik Urmas Reitelmann.

Uued Uudised