Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Me pole mittebinaarsed piisonid, me oleme inimesed

-
27.03.2023

ETV kui riiklik institutsioon on eriti viimasel aastakümnel täiesti ohjeldamatult upitanud ja propageerinud igasuguseid kõrvalekaldeid looduse poolt antud loomulikust seksuaalsusest: Ringvaates lasteajal peredele geide riistade näitamine, mida kuulus amfiibinäoline eetikanõunik õigustas nende kunstilise väärtusega, agressiivsete seksuaalhälvikute võõrustamine saadetes, LGBT ideoloogia pealesurumine konservatiivsetele vaatajatele (sest ETV-d vaatavad ikka vanemad inimesed, noored on ikka peamiselt interneti usku) jne.

Kommertskanalid on muidugi veel hullemad oma „muusikasaadete“, ühtede ja samade võidunud nägude „õhtute“ ja sadu kordi korduvate urruauklikeks leierdatud filmidega. Riigitelevisioon armastab veel eriti äratüüdanud esinejaid erakanalitelt üle osta.

Loomulikult filtreeritakse minema kõik uudised, mis kuidagigi riivavad homondust ja kõigutavad pimedat usku vasakliberaalse marksistliku maailmakorraldusse. Kui ma näen ekraanil Kanneli ja Tralla kalasilmseid nägusid, siis ei looda kuulda midagi peale sõnade „parempopulistid“, „paremäärmuslased“ ja muidugi „Y.M.C.A. halleluujat“. Nii võltse ja kallutatud „uudiseid“ näeb vaid Putini TV-s. Kindlasti ei jää maha ka Põhja-Korea telekastinduse paatoslikud tädid, aga ei hakka seda kindlalt väitma, sest ei saa nende sõnadest mõhkugi aru. Aga ekspressioon, veendumus ja väline esteetika on samad.

Seni kuni Kaja Kallase loodav bolševistliku diktatuuri hirmuvalitsus veel alles seadistab oma repressiivmasinat, lugege üldpildi mitmekesistamiseks ka väheseid konservatiivseid väljaandeid. Juba praegu takistatakse igati nende levikut sotsmeedias, sest siinset Facebooki tsenseerivad ju Delfi ideoloogiatöötajad, aga kes otsib, see lõpuks leiab. Venemaal on ju sama lugu, aga targad inimesed ikka leiavad juurdepääsu tõesele informatsioonile, nagu minu põlvkonna inimesed kuulasid salaja õhtuti Ameerika Häält ja teisi vaba maailma hääli.

Näiteks Objektiiv avaldas täna loo „Netflix peatas lastesaate sooliselt „mittebinaarse“ piisoniga“.

Väljaanne vahendab: „Voogedastusplatvorm Netflix lõpetas hiljuti lastele suunatud multika tootmise, milles astus ühe tegelasena üles ka end sooliselt “mittebinaarsena” (ei mees- ega naissoolisena) määratlev piison Fred, kes nõudis enda kohta asesõna “nemad” kasutamist. Fredil on ka kaks isa, kes määratlevad end tema emadena.

Lastesaade “Ridley Jones” lasti eetrisse 2021. aastal ning äsja ilmus selle viies ja viimane hooaeg. Multikas on suunatud väga noortele vaatajatele, alates 2. eluaastast. Selle vaatajareiting on aga kõigest 2,5 tärni kümnest.

Sari toob vaatajate ette Ridley nimelise tüdruku seiklusi, kes elab maagilises muuseumis koos oma ema ja vanaemaga. Tema kaaslaseks on aga “mittebinaarne” piison Fred, kellel on kaks “issi emmet”.“

Meil on ETV juba aastaid surunud inimestele peale kellegi Ingeri küündimatut loomingut, kel olevat piison Frediga sama probleem. Taidlejat, kes ilmselgelt ei ole piisavalt musikaalne, on juba mitu korda surutud lausa „eesti“ laulu finaali. Pole tal ei häält, head viisipidamist, intoneerimisvõimet ega komponeerimisannet, aga see-eest on just see meedia poolt rõhutatav väidetav iseärasus. Paar päeva tagasi kuulsime ETV-s veel ka tema lugu koorile seatuna: koor oli hea, lugu ise vaatamata sellele täiesti ilmetu.

Aga nüüd võime me tõdeda, et mis on lubatud Ingerile, pole lubatud härjale.

Meie eesti telekanalitel on muidugi ka üksikuid häid tegijaid, saateid ja filme, nii et tuleks osata eraldada neid ülejäänud saastast ja vaadata saastasaadete ajal midagi muud kvaliteetsetest lääne kanalitest, teaduslikke ja kallutamata uudistesaateid, filmiklassikat jne.

Me pole „mittebinaarsed piisonid“, me pole mingi kari, me oleme inimesed.

https://www.youtube.com/watch?v=BWylfC4Aagc

Ivan Makarov