Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaasaegne Šotimaa: “Braveheart” William Wallace`i asemel moslem Humza Yousaf

-
27.03.2023
“Uusšotlane” Humza Yousaf.
© Scanpix

Paljud on imestanud, kuidas šotlaste iseseisvussoov nii mandunud on, et Briti impeeriumist tahetakse lahkuda, aga Euroopa impeeriumi jääda. Vastus on teada: pärast nafta leidmist on riik multikultuurseks muutunud ning šotlased on sama mandunud kui viikingite järeltulijad rootslased.

BNS vahendab:”Šoti Rahvuspartei (SNP) uueks juhiks ja Šotimaa uueks valitsusjuhiks sai esmaspäeval Nicola Sturgeoni asemel Humza Yousaf. 37-aastane Yousaf, keda viimases hääletusvoorus toetas 52 protsenti SNP liikmetest, nimetas end võidukõnes “maailma kõige õnnelikumaks inimeseks”. Yousaf lubas kõnes “juhtida põlvkonda, mis toob iseseisvuse”. “Šoti rahvas vajab iseseisvust praegu, rohkem kui kunagi varem, ning meist saab põlvkond, mis selle toob,” ütles Yousaf.”

Šoti Rahvuspartei etteotsa sai mees, kelle kohta kirjutab Vikipeedia: “Yousaf oli esimene Lõuna-Aasia päritolu ja esimene islamiusuline kabinetisekretär, kes töötas Šoti valitsuses”.

Šotlased kannavad ikka kilti ega ole moslemi usku – “Braveheart” keerab hauas külge, kuuldes, et Šoti iseseisvusvõitlust juhib Pakistani moslem.

Ilmselt on Kersti Kaljulaidi ja Siim Kiisleri “”Eestlane võib olla igaüks” saanudki alguse Šotimaalt, kus see teema püstitati ilmselt variandis “Šotlane võib olla igaüks” juba varem. Šotlane ei ole enam “highlander” Duncan McLeod, vaid ka kõrbepoeg Abdullah, kuigi ei saa aru, mis neis ühist on. Mida teab Yousaf paljukannatanud šotlaste ajaloolistest valudest? Ta teab Pakistani, kuid mitte šotlaste omi…

Samamoodi oleks arusaamatu, kui EKRE etteotsa tõuseks näiteks Yana Toom – aga Šoti Rahvuspartei etteotsa tõusis küll Pakistani moslem. Ju siis pole seal šoti rahvuslusest midagi järel…

Šotimaa on tuntud ka nn uusväärtuste lipukandjana, kus alles hiljaaegu võeti vastu transseksuaalsust toetav seadus ja mille ülikoolides õitseb pesuehtne marksism. Veel üks maa on hüljanud oma iidse ajaloo ja juured läbi lõiganud.

Migrandid võtavad jõudsalt üle kogu Suurbritannia poliitilise süsteemi. Juba Boris Johnsoni valitsus koosnes suuresti Lõuna-Aasia ja Aafrika päritolu inimestest. Samas, kui näiteks pakistanlane Sadiq Khan on Londoni linnapeana tegelenud jõudsalt riigi islamiseerimisega, siis indialasest peaminister Rishi Sunak on pannud piiri päris paljude uusmarksistlike “väärtuste” levikule ning samuti India päritolu siseminister Suella Braverman on tuntud massimigratsiooni pidurdajana.

Uued Uudised