Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE Saaremaa ringkonna juhiks valiti Kristjan Moora

-
22.05.2023
Daniel Mereäär (paremal) annab lipu üle Kristjan Moorale

Laupäeval Kuressaares toimunud EKRE Saaremaa ringkonna korralisel üldkoosolekul valiti ringkonna uueks juhiks Kristjan Moora, kes on ühtlasi EKRE fraktsiooni esimees Saaremaa vallavolikogus. Ringkonna 9-liikmelises juhatuses jätkavad Andi Hallikäär (ringkonna aseesimees, Muhu osakonna esimees), Saaremaa vallavolikogu liikmed Jaen Teär, Rauno Rahnel ja Roland Mere, Muhu vallavolikogu liige Marve Järv ning Orissaare osavallakogu liige Leo Suurtee.
Uuteks juhatuse liikmeteks valiti Karina Mihkelson (ringkonna teine aseesimees) ja Piret Sink.

Üldkoosolek valis ka Saaremaa ringkonna delegaadid EKRE kongressile, mis toimub 10. juunil Pärnus.

Kristjan Moora tänas oma sõnavõtus ringkonna senist esimeest Daniel Mereäärt ning kõiki erakonna liikmeid ja toetajaid, kes on EKRE Saaremaa ringkonna arengusse oma panuse andnud.

“Viimastel Riigikogu valimistel toetas EKRE kandidaate enamikes Saaremaa ja Muhu valimisjaoskondades üle 40% pabersedelitel hääletanud valijatest. See tähendab, et Saaremaa ja Muhu elanike hulgas on lisaks erakonna liikmetele veel vähemalt kümme korda rohkem inimesi kes meid toetavad. Saaremaa ringkonnale valitud juhatusel tuleb toetajate usalduse õigustamiseks nüüd operatiivselt kokku leppida meie edasine töökorraldus, jagada ülesanded ja kaasata kõik need vabatahtlikud, kes on valmis panustama.

Me ei saa jääda vaikivateks pealtvaatajateks nende seaduseelnõude ja maksutõusude suhtes mida viimaste e-valimiste järel võimu haaranud koalitsioon ja valevalitsus soovivad ka oma valijaid pettes jõuga läbi suruda nii riigis kui ka meie kohalikes omavalitsustes. Laupäeval, 27. mail kutsume kõiki meie toetajaid osalema Tallinnas SAPTK eestvedamisel toimuval suurel meeleavaldusel. Seda võimalust rahva tahte ühiseks väljendamiseks tuleb kasutada.” ütles Moora.