Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

VIDEO | Martin Helme kutsub suurele homoabielu-, maksutõusu- ja valitsusvastasele meeleavaldusele sel laupäeval Riigikogu ees

-
24.05.2023
Laadime sisu...

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimees Martin Helme kutsub kõiki valitsuse tegevuse rahulolematuid inimesi laupäeval, 27. mail kell 12 Toompeale, Riigikogu hoone ette, et protestida homoabielu ja võimuliidu valeliidu valeliku ja kahjuliku poliitika vastu.

Helme sõnul on meeleavaldus kokku kutsutud eelkõige traditsioonilise abielu kaitseks, kuid seal saab avaldada meelt ka praeguse valitsuse valeliku ja mittelegitiimse poliitika vastu.

„Me protestime selle vastu, et valitsus plaanib ebademokraatlikult ja valetades läbi suruda niinimetatud homoabielu. Samasoolistele abielupaaridele kavatsetakse anda lapsendamisõigus ja sellest tulenevalt ka õigus kaubelda loodete ja lastega. Kõik see röövib lastelt loomuliku õiguse emale ja isale,“ ütles Helme.

„Me avaldame meelt ka võimuliidu järskude maksutõusude vastu, mille jaoks enne valimisi rahvalt mandaati ei küsitud. Maksutõusud suretavad Eesti majandust ja teevad kõigi inimeste elu halvemaks. Samuti ei ole me nõus valitsuse kavandatud niinimetatud vaenukõneseaduse kehtestamisega. Vaenukõneseadus ei ole midagi muud kui tsensuuri kehtestamine nende inimeste suhtes, kes ei lepi massiimmigratsiooni ja homoideoloogiaga.“