Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Evelin Poolamets: “Mehed ei suuda sünnitada isegi siis, kui nad kleite kannavad”

-
24.05.2023
Evelin Poolamets.
© UU

Tänapäeval on abielu- ja perekonnavastane liikumine tugevam kui kunagi varem. Küsimuses pole üksnes perekond, vaid ka sündimuse langus.

LGBT+ sooideoloogia on hakanud seadusandlikult tühistama bioloogilist sugu. Kanadas näiteks on juba keelatud kasvatada last vastavalt lapse bioloogilisele soole. Samas on LGBT+ aktivistidele avatud nõustamise sildi all kõik võimalused nendesamade laste sooideoloogiliseks manipuleerimiseks, mis lõpeb paljude jaoks steriliseerimise ja kehalise sandistamisega. Kõike seda nõutakse ja tagatakse võrdsetele õigustele toetudes.

Sooideoloogia on muutunud juba nii tugevaks, et bioloogilised mehed nimetavad end naiseks, et saada õigus võistelda spordivõistlustel naiste klassis. Kui päris naissportlased selle vastu protestivad, siis langevad nad LGBT-aktivistide vihaste ja vägivaldsete rünnakute alla. Seda õigustatakse vajadusega kaitsta LGBT+ inimeste võrdseid õigusi.

See on nii uskumatu tegelikkuse moonutamine! Samamoodi ründab valitsuserakond lasterikkaid peresid, vähendades perehüvitisi ja lastetoetusi. Reformierakonna kodulehelt võime lugeda: “Me peame naisi kaitsma talibanlike põhimõtete eest, kelle arvates naised on nagu loomad, kes kord aastas toovad ilmale ühe vasika.” Tõepoolest, meie valitsuserakonna kodulehel on need sõnad olemas! Ja arvatavasti sellele toetudes on ka nende ülejäänud ideoloogia.

Peaminister Kaja Kallas kiidab kaasa, et homoabielud on osa rahvastikukriisi lahendamisest. No öelge, kuidas! Kas steriliseeritud mees saab olla naine? Kas passis olev number muudab inimese sugu? Ei muuda ju! Kaja Kallas ütleb Riigikogu puldis, et ka samasoolised võivad saada lapsi. Mehed ei suuda sünnitada isegi siis, kui nad kleite kannavad. Homopaar saab lapsi vaid surrogaadi abil. Surrogaatemadus aga nõuab keerulisi meditsiinilisi manipuleerimisi, millega kaasneb füüsilisi ja vaimseid riske, hormonaalseid muutuseid ja psühholoogilisi raskusi. Surrogaatemadus võib kahjustada naiste ja laste inimväärikust ning võib kaasa tuua naiste ekspluateerimist, muudest probleemidest rääkimata.

Meie valitsus on sinisilmne, soovimata märgata LGBT-liikumise destruktiivset, ühiskonda lammutavad iseloomu. Aga lääne heaoluühiskonnad on sellega praegu tõsiselt kimpus. Ning vaenukõne süüdistuse hirmus ei julge inimesed selle hulluse vastu isegi enam välja astuda. Ärgem laskem end suruda samasse vaikimisse!

 

Evelin Poolamets, Riigikogu liige (EKRE)