Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

“Kevadtormil” osalenud poliitik Rene Kokk kutsub ühinema Kaitseliiduga

-
24.05.2023
Pioneerpataljoni mootorrattal

Äsjastel õppustel „Kevadtorm 2023“ osales ka suur hulk Kaitseliiduga ühinenud rahvuskonservatiive. Teiste seas oli aktsioonis ka Riigikogu EKRE fraktsiooni liige Rene Kokk.

„Minu sügav tänu ja lugupidamine kõigi nende meeste ja naiste ees, kes panustavad meie riigikaitsesse nii vabatahtlikena kui ka palgalistena, kelle igapäevaseks tööks on riigi julgeoleku hoidmine ning arendamine,“ märkis ta.

Ta on tänulik ka enda üksuse liikmetele, kes leidsid võimaluse ja aja osaleda ning panustada õppekogunemise õnnestumisse. „Saime ka ise juurde vajalikku kogemust ning harjutada koostööd teiste üksustega,“ lisas ta. „Kõike seda panust meie riigikaitsesse ei oleks võimalik anda, kui meil poleks tugevat ja toetavat tagalat, meie perekondasid.“

Ühtlasi kutsub Kokk kõiki, kellele on oluline riigikaitse ja on juba ammu mõelnud Kaitseliiduga liitumisest, see mõte teoks teha.

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond on ühe suurima kaitsealase kompetentsiga erakond, kuhu kuulub kümneid kõrgeid ohvitsere ja sadu kaitseliitlasi, samuti hulk naiskodukaitsjaid.