Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Pakosta ETV Esimeses stuudios: „Ema on mees!“

-
24.05.2023

ETV Esimeses stuudios said täna õhtul kokku parlamentaarse koalitsiooni ja opositsiooni esindajad. Valitsuserakonnad on ilmselt niivõrd veendunud oma diktatuuri vankumatuses, või nendel on niivõrd poogen rahva arvamusest, et nad saatsid võitlustulle kaks oma mitte kõige terasemat poliitikut – Liisa Pakostat ja Eduard Odinetsi.

Need kaks suutsid köita tähelepanu ainult häält tõstes ja jaurates, kusjuures härra Odinets meenutas mingit naljakat üleskeeratavat homoskauti. Tema ja eriti Pakosta esitasid palju täiesti ebaloogilisi ja emotsionaalselt ülesköetuid segaseid valeväiteid, selles virvarris oleks väga raske orienteeruda, kui ei oleks stuudios sellist haritud intellektuaali nagu Varro Vooglaid, kes fikseeris valesid ja lükkas need kohe ümber.

Signe Riisalo oli võrreldes oma mõttekaaslastestega klassi võrra kõrgem, kuid ka teda tabas Vooglaid vassimiselt, kui Riisalo kasutas tõe pähe väga kahtlase väärtusega uuringu tulemusi, vaikides sealjuures maha, et teised küsitlused on andnud hoopis vastupidise tulemuse.

Keskerakonda esindav Andrei Korobeinik ja Isamaa liige Mart Maastik olid oma väidetes loogilised, tuletades abieluvõrdsuse seadust läbisuruvale koalitsioonile meelde ka eesti elanikkonna suurema osa olemasolu. Kõlas ka ootamatu, aga täiesti kohane argument: kui samasooliste soov end paarikaupa kirja panna on niivõrd tähtis, siis kas järgmine samm oleks vene keele riigikeeleks kuulutamine? Sest venekeelseid on ju pededest sadu kordi rohkem ja miks siis nende soov äkki ei loe?

Varro Vooglaid oli oma intelligentsuse juures vankumatu ja formuleeris saate lõpus Eesti seadusloomes tekitatud olukorra – koalitsioon on kõik otsustanud ja ei ole huvitatud ei arutelust ega läbirääkimistest.

Kaks geniaalset tsitaati geiabielude pooldajatelt:

Liisa Pakosta, kes lubas, et sõnad „isa“ ja „ema“ ei kao: „Isa on alles, ja isa on mees. Ema on alles, ja ema on mees“.

Signe Riisalo: „Ei ole oluline viis, kuidas lapsed saadakse“.

Kas küsimusi on?

Ivan Makarov