Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Valetajate koalitsioon lüpsab oma rahvalt viimsegi välja, mujale aga pillub “pappi” lausa kamaluga

-
25.05.2023
Mart Võrklaeva ja Kaja Kallase moodi lapspoliitikud polegi kunagi saanud laialdasi seinast seina teadmisi, vaid neid on õpetatud kitsa silmaringiga ideoloogiasõduriteks, mis tähendab, et nad ei suudagi tegusat riigivalitsemist korraldada.
© UU

Keegi pole Eestis veel nii palju rahapuuduse pärast virisenud ja sellega seoses inimeste püksirihma viimse auguni pingule tõmmanud, kui seda teeb Kaja Kallase kolmas valitsus Jeestidvesti ja sotside osalusel – ja sama kamp külvab raha kõhklematult mujale.

BNS vahendab:”Rahandusminister Mart Võrklaev kinnitas kohtumisel Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupanga (EBRD) asepresidendi Jürgen Rigterinkiga, et Ukraina jõulisema toetamise nimel on Eesti valmis kaaluma kapitalimaksete suurendamist.

“EBRD tegevused Ukrainas on olulised ja vajalikud ja me toetame igakülgselt nendega jätkamist. Pank on oma sealset tegevust laiendanud, kuid ühel hetkel tuleb rahaline piir ette – selle tarbeks oleme valmis ka kapitalitõusu kaaluma,” sõnas Võrklaev Londonis toimunud kohtumisel, teatas rahandusministeerium.”

Peaminister Kaja Kallas oigab igas Riigikogu infotunnis, kuidas raha ei jätkuvat, tema ministrid pakuvad välja üha uusi maksutõuse, kuid kui keegi väljaspool köhatab, leitakse raha sinna kohe, või seda lausa pakutakse, nagu Võrklaev teeb.

Selline see Reformierakond juba kord on – “võõrast raha pilluks nõrkemiseni”, ja kui see otsas on, siis tulevad uued maksutõusud.

Uued Uudised