Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Kauts ründab omaenda erakonda. Nüüd pole muud kui Sibul mulda ja punuma! Hurghadas tuleb EV aastapäeva väärikaim pidu

-
26.05.2023

Enne valimisi palkas keskerakond endale väärt nõuniku. Sedapuhku „kirjanikuna“ esitletud Katrin Pauts paneb enda heategijatele EPL-is nii, et pilpad lendavad.

„Vaatan praegu riigikogu saalis toimuvat ja näen vastumeelselt, kuidas EKREIKE leer aina kinnistub. Mul ei ole enam absoluutselt mingit usaldust ega kinnitust, et see koalitsioon esimesel võimalusel jälle kokku ei tule. Kõige nõmedam, et suurest tumedast pettumusest võidab ainult üks erakond – EKRE. Nad ei pääsenud küll valitsusse, aga ma pole kindel, et nende valijad neid sinna nii väga soovivadki. EKRE fenomen seisneb kindlameelselt igavese ohvri rollis püsimises,“ kirjutab Pauts, kes tümitab omaenda keskerakonda „EKREIKE“ sildi all.

Kuna see inimene armastab lühendeid, siis kasutame meiegi: olgu ta nüüd Kauts.

See Kauts on ikka ilgelt kõva tegija: oma hariduse sai ta lõpetades eelmisel sajandil Orissaare keskkooli ja kandideerides selle aasta valimistel Riigikokku kogus Kauts 82 häält.

„Mitte valima minna – kõlab nagu riigivastane üleskutse. Aga mis sa ära teed, kui valimised on toonud ainult ühe pettumuse teise otsa? Kusagil on lõpuks ju piir, kui palju suudad taluda, et sind on järjekordselt lolliks tehtud,“ kurdab ennast ohvrina tundev Kauts.

Head keskerakonna valijad, ärge mängige tulega: piir, kus Kautsi kannatus, kelle poolt te ei hääletanud, katkeb, on lähedal.

On oodata õõvastavaid sündmusi.

+ + + + + + +

Kroonika kuulutab: „Kuulus pill müügis! Riho Sibula legendaarne kitarr pandi krõbeda hinnaga oksjonile“.

Väljaanne teatab: „Kunstigalerii Haus Galerii koostöös MTÜga Kuukitarr pani oksjonile Riho Sibulale kuulunud kitarri – ainsa tema pilli, mida ta ande austajatel on võimalik soetada. Kitarri alghind on 6500 eurot.“

See olukord meenutab episoodi „Nipernaadi“ filmist, kus perenaine pole veel jahtudagi jõudnud, aga juba müüdi kogu ta vara maha ja kõlas kuulus „Nüüd pole muud kuid mutt mulda ja punuma!“

Ärimaailma jaoks pole miski püha: kisute surnul ka sandaalid jalast, et need maha parseldada.

+ + + + + + +

„Väljas on veebruar täna, Egiptuses ruskavad palmid…“

Eesti rahvuse säilimise eest kindlalt seisev Postimees avaldas rabava uudise: „ERILINE SÜNDMUS: ansambel Respekt lendab koos fännidega Egiptusesse. „Pärast kontserti toimub suur Eesti pidu.“

No see võiks olla küll „One Way Ticket“.

„Ansambli Respekt solist Kerdo Mölder jagab Elu24 lugejatega juba varakult infot sündmusest, mis ootab ees südatalvel, kui Eestis valitseb külm ja pimedus. Respekt lendab veebruaris Egiptusesse kontserti andma ja fännidel on võimalus reisile kaasa minna. Respekt lendab talvel kuumale maale, et anda seal täispikk suvine kontsert. Seekord minnakse Egiptuses asuvasse Hurghadasse. «Lähme koos fännidega. Kõigil on erakordne võimalus viibida Respektiga ka ühes hotellis, kus on sündinud ka päris mitmed Respekti värsked laulud – näiteks viimane «Suve saar», mis jõuab kuulajateni 5. juunil,» räägib Kerdo Mölder. Kontsert toimub Eesti Vabariigi sünnipäeval, 24. veebruaril Hurghada kesklinna restorani… väliterrassil algusega kell 20. Väljalend toimub kas 19. või 21. veebruaril. Seitsmepäevase puhkusereisi koos Respekti kontserdiga saab broneerida… reisi eest on võimalik tasuda osade kaupa,“ teatab rahvusleht Postimees.

No milline põhjalikkus!

Aga miks mitte – võib-olla just Kerdo Mölder esindab kõige paremini Eesti Vabariigi sisu pärast abieluvõrdsuse kehtestamist. Ega see pidu ei erine ju suurt „presidendi“ vastuvõtust. Vähemalt külaliste poolest.

Näevad iidsed püramiidid

Erakordselt halba und:

Nende ümber sodomiidid

Söövad mollist kollast lund.

Kaamelite hädakisa,

Sfinks on nahast mähkudes –

Selga talle Oskar-Liisa

Ronib õndsalt ähkides.

Ivan Makarov