Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Kaja Kallase hinnangul on suur osa Riigikogu liikmetest klounid

-
26.05.2023
Kaja Kallas (vasakul)

Peaminister Kaja Kallas mõnitas mõnuledes Riigikogu saadikuid, kelle rahvas on Toompeale valinud. Veidi arusaamatuks jäi, kas ta pidas silmas Reformierakonna kui kõige suurema fraktsiooni liikmeid.

Tallinnas toimunud Baltimaade suurimal tehnoloogiakonverentsil astus uudses jutusaate formaadis toimunud osas üles ka peaminister Kaja Kallas, kes tuli lavale tantsiskledes muusika saatel.

Saatejuht Matt C. Smith küsis muu hulgas, kas ka Eesti parlamendis võiks olla ansambel. „Jutuajamised muudaks see kindlasti huvitavamaks,“ lisas ta.

„Meil on seal lauljaid küll, aga suures osas, pean kahjuks tõdema, on seal klounid,“ vastas Kallas.

Ta rääkis ka oma esinemistest, mis teadupärast eriti alguses oldi väga rabedad ja ebakindlad ning nüüd peidab ta selle ülbuse, vasturünnakute ja mingi teatraalse vehkimise taha.

„Olin kooli ajal tantsija. Mul ei olnud probleemi avalikkuse ees tantsimisega. Küll aga oli suur probleem avalikkuse ees rääkimisega. Esimest korda tegin seda kooli lõpuaktusel. Mind valiti välja. Kirjutasin, harjutasin. Läksin lavale ja mõtlesin, et nii palju inimesi, ja silme eest läks mustaks. See oli nagu multifilmis, et nägin oma vanemate silmis suuri küsimärke. Hea on see, et kui ma olin noor, siis keegi ei teinud videoid,“ avaldas Kallas.

 

Allikas: Delfi

 

Loe ka siit:

https://arileht.delfi.ee/artikkel/120193802/kallas-tehnoloogiakonverentsil-lauljaid-meil-parlamendis-on-aga-ausalt-oeldes-on-kloune-rohkem?_gl=1%2ahaq12u%2a_ga%2aMjAyNTc3NTg2LjE2NTgxMzg5MzI.%2a_ga_YG8VC2H8NV%2aMTY4NTExNDQ5OC4xMTAuMS4xNjg1MTE2Mzc5LjYwLjAuMA..