Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

( : ) kivisildnik: Homoaktivistide, transprohvetite ja kroonukohitsejate verbaalsel hämamisel pole teaduslikku alust

-
27.05.2023
(:) kivisildnik

Tänases Postimehes astub üles Oxfordi teadlane Siim Pauklin. Lillaroosadele ullikestele tema lugu ma ei soovita, sest võib jääda mulje putinismist, prigožinlusest ja miks mitte ka terrorismist või koguni kannibalismist. Mida kirjutab auväärne pagulasteadlane ja suurepärane haikupooet Pauklin?

Kõik see on pooletoobiste jaoks jultunud progressiteotus, Euroopa alusväärtuse eitamine, NATO bloki lõhkumine nagu ka transinimeste ja piidrite ahistamine ja vaimne piinamine, lausa orjapidamine, lausviha ja üldse paha asi. Sellist soigu hakkab kohe kommunistlikust meediast tulema, pole kahtlustki. Pauklini ilmselge vihakuritegu seisneb teaduslike uuringute refereerimises, mis ei lähe kuidagi kokku pedeaktiivi kommunistliku võrdsuse dogmaatikaga.

Teadlane läheb jõulisse ja teadlikku lahingusse meie vasallriigi valitsuse ja seda kupjateenust pakkuva ettevõtte satanistlike kuraatoritega, öeldes: “Väited, et soolisi erinevusi aju ehituses ei leidu, on teadusuuringutele toetudes valed. Seda sõnumit levitab jätkuvalt väike, kuid veendunud grupp feministe ja LGBTQ+ aktiviste.”

Võin maa keelde tõlkida, homoagitaatorid valetavad või on lollid ja teaduseeitajad, sest naised ja mehed on erinevad. Sugu ei ole sotsiaalne konstruktsioon, nagu need kõlupead väidavad. Meestel ja naistel on aju ja need ajud on erinevad – meestel on meesteaju ja naistel on naisteaju. Ei ole ühesugused ajud, ei ole võrdsed ajud, ei ole kunagi võrdsed olnud ega saa ka võrdsed olema.

Sugu ei saa vabalt valida, sest sugu on lisaks suguelunditele seotud ka ajuga, ja kuna ajukirurgiat soomuutjatele ei tehta, siis mingist sisulisest soomuutmisest ei saa üldse rääkida. Isegi kui mingit ajukirurgiat kasutataks, siis väga tõenäoliselt ei saa naise ajule lisada mehe aju osasid, kuid saaks eemaldada naise aju osad.

Ühesõnaga kirurgilisele kohitsemise millegipärast ei lisandu nn soomuutmisprotsessis aju kastreerimist ja see on teaduslikus mõttes ränk eksimus. Teaduslik oleks lisaks munade maha võtmisele kiskuda laste ajudest välja ka sugu majandav ollus. See, et aju ei paista välja või ei tööta, ei tee aju veel olematuks. Soomuutjate ajus peab ka sonkima, see oleks teaduslik lähenemine.

Teadlane kuulutab homoaktivistid, transprohvetid ja kroonukohitsejad ning muud sellised värdabielu aktivistid šarlatanideks, kelle verbaalsel hämamisel pole kõige vähematki teaduslikku alust. Kõige lõbusam on aga see, et teaduslikult rünnatakse ja hävitatakse täielikult ka homoabielu teoreetilised alused.

Pauklin osutab uuringutele, mis kinnitavad, et naiste ja meeste ajud on erinevad, aga lisaks sellele toob ta välja ka uurinud, mis kinnitavad, et homode ajud on erinevad. See on väga oluline tähelepanek, millest võime järeldada, et homopropaganda on kasutu asi, sest teadaolevalt agitatsioon ja valed aju ehitust ei muuda.

Fakt on muidugi see, et seoses ajupesuga, eriti noorte hulgas tõuseb end homoks pidavate inimeste protsent pidevalt. Teaduse valguses ei ole aga tegemist homodega, sest neil on hetero aju ja seega pole nad teaduslikus mõttes homoseksualistid, vaid valedest pimestatud isikud – libahomod, moehomod, karjäärihomod, klounid, kväärvannabiid ja muud isehakanud.

Seega võib seadusele tuginedes väita, et nende isikute hulgas, kes homodena esinevad, on suur või isegi suurem osa võltshomoseksualiste, kellel ei tohi olla homoseksualistide eeliseid, olgu nendeks siis erinevad toetused ministeeriumitelt, kvooditöökohad või positsioon meelelahutustööstuses. Homoajuta petistele ei laiene mingid eriõigused.

Ja nii on ka kogu see pedeabielu üks ebateaduslik ja nõme produkt, mis pole kooskõlas ei teaduse ega terve mõistusega. Pedeabielu teoreetilised alused on valed, seda läbi suruvad isikud on võhikud, teaduse ja aju ehituse eitajad. Sellistega pole millestki rääkida ja igasugune nn diskussioon nn abieluvõrdsuse küsimuses tuleb lõpetada.

Kuidas olukorda lahendada ja piidrikriisist väljuda? Ebateaduslik pedejutt kohe lõpetada, ka pedeprojektid sulgeda. Pole teaduslik, on ebateaduslik, on pettus, on vale ja on ebaõiglus. Peab olema teaduslik, õige ja tervemõistuslik.

Kuidas seda siis paremini korraldada?

Esiteks retooriline puhastus, keegi, kes ei ole teinud teoreetilist ajuteaduste eksamit, ei tohi üldse homoküsimustes sõna võtta, sest me näeme, et see teema käib aktivistidel ilmselgelt üle jõu ja mõistuse ning toob kaasa valede ja luulude massilise domineerimise meie avalikus ruumis. Valed ei tohi avalikus ruumis mingil tingimusel domineerida.

Homo on see, kellel on homoaju, see aju eripära on teaduslikult tuvastatav ja seda tuleb ka tuvastada. Kellel pole homoaju, see ei ole homo ega tohi ka homona esineda mujal kui teatrilaval, sest vastasel juhul on tegu pettusega. Homol olgu homoaju tõestav teaduslik paber ja jutul lõpp.

Inimestel on õigus tõele, sest ainult tõde teades saame me teha õigeid otsuseid ja vältida vigu. Vali Sven Sildnik riigikokku, vali paberil ja vali elu. Siis ei saa ebateadlased ja kelmid sulle igasugust nõdrameelsust kaela määrida ja nad paljastatakse kui alatud tolgused.

( : ) kivisildnik
Sanga talus 27.05.2023