Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Evelin Poolamets: “Ei ole hullemat asja, kui panna lapsi kahtlema oma bioloogilises soos”

-
27.05.2023
Evelin Poolamets
© Artur Karask

Riigikogu EKRE fraktsiooni liige, kahe lapse ema Evelin Poolamets kõneles Toompea lossi ees peetud nn homoabielude vastasel meelevaldsel, et ei ole hullemat asja, kui panna lapsi kahtlema oma bioloogilises soos.

Evelin Poolamets:

“Head inimesed, kes te täna olete tulnud kaitsma tervet mõistust, normaalsust ja loomulikku abielu.

Esmalt, ma tahan kinnitada, et kõik, kes te täna siia olete kogunenud, seisate Eesti Vabariigi põhiseaduse eest. Kui meie põhiseadus loodi, siis ei olnud mitte keegi põhiseaduse koostajatest kuulnud täheühendit LGBT. Keegi ei pidanud silmas põhiseadusesse perekonna kaitset sõnastades, et jutt käib homoabieludest.

Kaja Kallase valitsus lõhestab ohtlikul ajal rahvast homoabielude pealesurumisega. Selle asemel tuleks otsida koostööd, mitte teha revolutsiooni, mida rahvas ei taha.

Kaja Kallas ütles eelmisel nädalal Riigikogu kõnetoolist, et ka samasoolised võivad saada lapsi. Keegi võiks anda peaministrile järelaitamistunde bioloogias!
Soovahetus on tänapäeva üks suurimaid valesid. Mehe ja naise sugu ei ole võimalik vahetada. Nn soovahetuse ainus tulemus on sandistumine. Mehed ei saa sünnitada isegi siis, kui nad seelikuid kannavad.

Eesti Vabariigi seadused keelavad surrogaatluse, aga vaatamata sellele on Eesti meedia teinud meestest, kes ostsid lapsed surrogaadilt meie aja kangelased.
Tänapäeval on abielu ja perekonna vastane liikumine tugevam kui kunagi varem. Sellepärast tühistas valitsus esimese asjana lasterikaste perede toetused. Selle pärast kiusavad nad meie lapsi koolides LGBT propagandaga.

Reformierakonna kodulehelt võime lugeda Siim Kallase sõnavõttu suurperede toetamise kohta. Ta ütleb: me peame naisi kaitsma talibanlike põhimõtete eest, mille järgi naised on nagu loomad, kes kord aastas toovad ilmale ühe vasika. Seda ütles Reformierakonna auesimees Riigikogu saalis.

See, mida võimule trüginud koalitsioon teeb, on võitlus emade ja naiste vastu, see on võitlus laste õiguste vastu – selle vastu, et igal lapsel on õigus emale ja isale. Nüüd tahetakse see juba eos ära võtta. Ning see on alles algus – teie silme ees hakkab varsti jooksma soovahetuse õudusfilm. Ei ole hullemat asja, kui panna lapsi kahtlema oma bioloogilises soos. Kõigepealt sandistatakse abielu mõiste. Seejärel sandistatakse kõige kaitsetumad – meie lapsed!
Reformierakond, miks te seda teete?

Kindral Laaneots ja kindral Kiili, miks te seda häbiväärset abielu lammutamist toetate? Kuidas Te meie sõduritele ja ohvitseridele silma vaatate? Kas teil häbi ei ole eestlastele homoabielusid kaela määrida? Laste ja perede huvid tallatakse jalge alla, sõgeda idee, ennekuulmatu vale nimel. Kui me ei kaitse isegi oma lapsi, siis kuidas me suudame oma riiki kaitsta?

Ja lõpetuseks: Liisa Pakosta – ma kinnitan teile, EMA EI OLE MEES!”