Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKRIITIKLA: Kutsuge Stenbocki majja juba ükskord musklis sanitaridega kiirabi! Eesti provintsistub tohutu kiirusega. See häbematu vereimeja Rootsi kuningas

-
05.06.2023
Kuidas sa kirjas meil olidki, kallim?

Täna hommikul internetti sukelduses hakkas kõrvus kõlama „Kuldaja Rock’n’rolli“ algusfraas: „Just praegu avanebki muusik seif, tas palju erinevaid laule sees“. Aga uute sõnadega: „Uks hullarisse avaneb mu ees, tas palju erinevaid hulle sees“, kuna meie riigihullud ja süvariiklastest kretiinid on mõnusalt nädalavahetuselt naasnud ja taas tegutsema hakanud.

ERR-i portaal ja Terevisiooni uudised (korduvalt hommiku jooksul) kostitasid lugejaid-vaatajaid looga „Soo määramine isikuandmetes võib tulevikus ka Eestis sõltuda isiku soovist“. Uudisest selgub, et see „tulevik“ võib olla selle aasta sügis. No kiire on meie koalitsioonil – äkki kardavad, et saadetakse mingil hetkel sundravile. Et Toompeale koguneb rahvas koos mitme kiirabibrigaadiga, võetakse küünarnukkidest kinni ja tõmmatakse selga pikkade varrukatega särgid.

„Nii Eesti transinimeste ühendus kui ka soovahetuse arstlikku ekspertkomisjoni juhtiv naistearst Kai Haldre leiavad, et oma soo määramine dokumentides peaks olema inimese enda otsustada. Koalitsioonikõnelustel teema arutelu all aga polnud ja võib kaalumisele tulla kõige varem sügisel,“ teatab ERR.

Vat ei saa ma aru, miks nimetatakse seda Haldret ametlikus uudises „naistearstiks“? Mida üldse silmas peetakse?

Kui ennast naisena kirja paneks Heiki Nabi, kas ta saaks lähiajal Euroopa-, maailma- ja olümpiameistriks? Kas ennast naisteks kuulutanud eesti mehed ei peagi enam armees teenima ja kodumaad kaitsma – ja kui venelased isegi tuleksid, ei jõuaks nad kõiki ära vägistada? Kui seesamune Haldre kuulutaks ennast meheks, kas teda pandaks Paldiski mnt asutuse meeste osakonda? Kas Jevgeni Ossinovski on tegelikult Conchita Wurst?

Milleks teile see abieluvõrdsuse jama, kui üks samasoolistest saab ennast korraks vastassoo esindajana kirja panna, abielluda nagu kõik normaalsed inimesed ja siis muuta oma soolist kuuluvust kodutööd katkestamata?

“Mis puutub isikukoodi ja sooandmete muutmist dokumentatsioonis, siis see ei peaks olema arstlik otsus, see kuulub pigem juristide ja ametnike kompetentsi. Siin ei ole arstil enam midagi rääkida. See, mis soost on inimene, on tema otsus. Oma identiteedi üle otsustamine on üks inimõigustest,” sõnas Haldre.

See, mis soost on inimene, on inimese otsus?

Meenub Kuldvasika episood hullumajas, kus üks paks habemega mees kogu aeg karjus, ei ärgem teda vaadaku, sest tal on häbi, kuna ta on paljas naine.

Üks teine tänane uudis räägib sellest, et paisuv moslemite kogukond nõuab eesti koolidesse ja lasteaedadesse halal toitu. See on alles algus, sest mõne aja pärast võtavad nad riigi idiootidelt lihtsalt üle, ja pangu end see Haldre kirja kellena tahes, topitakse ta sellele vaatamata silmapiludega kotti ja koos teiste suunamudijate ning „transsooliste“ armeega saadetakse tööjõupuuduses känguvatele Eesti maasikapõldudele.

+ + + + + + +

Postimees oli kunagi tõesti soliidne rahvusleht, nii et minulgi oli au selle väljaande aasta arvamusliidriks saada. Nüüd aga mõni käsitletav teema on nii tühine, et tunnen ennast vahel arvamusliidsi papa Jannseni skulptuuri ja diplomiga mingi kääbusena.

Täna ilmus Postimehes pidulik lugu „Saara ja Märt Pius tähistavad neljandat pulma-aastapäeva“.

Sümpaatsed noored inimesed ja tuntud reklaaminäod, aga aastapäev ise pole nagu eriti ümmargune. Kas Postimees hakkabki tähistama kõigi meie staarikeste pisemaidki peresündmusi? Neljandale aastapäevale järgneb viies, siis kuues, seitsmes jne. Mõnede ämmal tuleb lausa juubel! On juba tähistatud ka lemmikkoerte ja –kasside sünnipäevi ja leinatudki neid meie kunagi soliidsetes väljaannetes.

Postimees teatab: „Näiteks käis pulmas kohal Daniel Levi bändi trummar Joshua Viinalass ja tema abikaasa Anett Viinalass.

Jah, kõva sõna: Daniel Levi bändi trummar Joshua Viinalass.

See on halenaljakas, kui kiiresti on Eesti provintsistumas, kui pisemate asulate ja kogukondade ning internetigruppide sõpruskondade kombestik vallutab peavoolu ja isegi riiklikus ETV-s kutsutakse teineteist muudkui saadetesse ja uuritakse teineteise sugupuid, hobisid jne.

Eesti on väike, aga oli alati vaimult suur.

Kui see viimane ära võtta, jääb alles ainult suurte isikupäratu ääremaa.

+ + + + + + +

N.Liidus selleks, et suunata ajalehti tualettpaberi asemel pruukinud tööliste õiglast viha NLKP-st eemale, pasundati kogu aeg ameerika imperialistidest ja rasvunud kapitalistidest. Praeguses Eestis on aga meie vaesumises süüdi „ekreike“ valitsus, Putini sõda ja nüüd veel ka häbematu Rootsi kuningas.

Postimehes ilmus lugu „ISE SUPLEB RAHAS / Rootsi kuningas küsib valitsuselt miljoneid“.

Postimehe toimetuse õiglast viha kutsus esile see, et „Rootsi kuningas Carl XVI Gustaf vajab raha ning küsib Rootsi valitsuselt ja rahandusministeeriumilt 70 miljonit krooni (6 miljonit eurot) laenu kuninglike kinnistute renoveerimiseks.“

Huvitav, sama summa laekus Kersti Kaljulaidi kantselei arvele igal aastal, kuludes vastuvõttudeks, reisideks ja muuks meelelahutuseks tagastamata kujul. Sõbraliku riigi kuningas aga palub ühekordset laenu selleks, et renoveerida sisuliselt kogu rahvale kuuluvaid ajaloomälestisi. Ja kui ei anta, võtab seda laenu erapankadelt ja ise maksab tagasi.

Meie eesti „kuningad“ pole kunagi tagasi maksnud isegi nende poolt varastatud raha. Eesti „presidendi“, riigikogu esimehe, peaministri ja sadade teiste riigiametnike palku tõstetakse iga-astaselt nii, et rahval jääb hing kinni, ja siis kärbitakse perede toetusi ja tõstetakse makse – aga vaata, eesti rahvas, Rootsi vereimeja „ise supleb rahas“ ja veel tuleb Eestisse tasuta lõunat sööma, kusjuures „presidendi“ kantselei vastutava töötajale alluvas äriasutuses.

Kuna Postimees on täna halvustanud Rootsi kuningat, tekkis mul Carl Gustafi vastu isegi mingi sümpaatia. Varem polnud mul tema olemasolust ei sooja ega külma.

Ivan Makarov