Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKROONIKLA: Sotsid on paadunud misogüünid. Juudi kogukond vajab värsket verd. Telegram keelitab SAPTK-i juhti EKRE-t võtmega taguma hakata. Ära abiellu joodiku ega nokkloomaga

-
08.06.2023
Sotsid: nokkloom tuleks ümber nimetada, tal on liiga mehelik nimi!

Sotsid on hakanud häirekella lööma: Õhtulehes ilmus Pille Petersoo appihüüe – ERR-i nõukokku määratakse mehed! Milline õudus! Vastik, vastik, vastik!

Seda Petersood on esitletud uhkelt: ta olevat „SDE esindaja PES Women juhatuses ja Naiskogu Kadri juhatuse liige“. Selge: isikliku elu ja ühiskonnale kasuliku töö jaoks aega sellel PP-l ei jätku.

„Nädal algas uudisega, et riigikogu kultuurikomisjon otsustas teha riigikogu täiskogule ettepaneku nimetada Eesti Rahvusringhäälingu nõukokku kuus riigikogu esindajat. Kõik mehed,“ ahastab PES-Women-Petersoo.

Mida te hädaldate: varsti võetakse vastu riisalohaldre seadus ja igaüks saab ennast panna ise kirja kellena tahes – naisena, mehena, marjumändmana, hampelmannina, ja kellelgi pole kobisemist. Kui see sots tõesti ei saa rahulikult elada mõttega, et ERR-i nõukogus on mingid nokudega mehed, siis tema rahustuseks võivad nad end istungipäevadeks iga kord naistena kirja panna.

Te, sotsid, vaadake vahel peeglisse ka: teie Riigikogu fraktsioonis on kõigest kolm naist, ülejäänud kuus on mehed (tõsi küll, üks nendest Odinets). SDE fraktsioonis on mehi KAKS KORDA rohkem kui naisi, ei ole vaja siin teisi õpetama tulla, misogüünid niisugused.

+ + + + + + +

Nagu teada, on Eesti Juudi Kogukonna nõukogu otsustanud peatada liikmelisuse Rahvusvähemuste Kultuurinõukojas, et avaldada protesti kultuuriminister Heidy Purga otsusele kinnitada Integratsiooni Sihtasutuse nõukogu liikmeks Ruuben Kaalep, kelle vaateid peab juudi kogukond antisemiitlikeks.

Kõigepealt tuleks vist selgeks rääkida, et esiteks ei ole Eesti Juudi kogukond veel kõigi juutide kogukond. Eestis elab väga palju juute, kes ei osale nimetatud organisatsiooni tegevuses ja üleüldse tahaksid sellest eemale hoida. Esimehel Alla Jakobsonil on nende kõigi nimel avalduste tegemine võrreldav Dmitri Klenski avaldustega „kogu venekeelse elanikkonna“ nimel.

Teiseks ei ole juudi kogukond ainus Rahvusvähemuse koja liige, seal on ka teisi rahvuste kogukondi. Vähe on eesti poliitikuid, keda interliikumise vaimsed pärijad poleks süüdistanud russofoobias, isegi TH Ilvest Rahvusvähemuste esindajate koda nõuab Ilveselt vabandamist – Delfi Poliitikuid ja teisi avalikke figuure on süüdistatud ka estofoobias, armeenlaste vaenamises, islamofoobias, azerifoobias, ukrainafoobias, mustas rassismis, valges rassismis, homofoobias jne jne. Kui nad kõik oma pretensioone esitaksid, ei saaks sellesse kotta üldse kedagi määrata ja kõik kogukonnad astuksid sealt välja protestimärgiks. Juudi kogukonna juhtkond ei ole võimeline või ei soovi aru saada sellest, et nad on võrdsed, aga mitte võrdsetest kõige võrdsemad.

Kolmandaks on igas Eesti rahvuskogukonnas ka juute, nii et Alla Jakobson tegelikult lõhestab ka siin elavaid juute, rääkimata teistest rahvustest inimestest, kellest just praegu löödi lahku. Ja me pole ju kuulnud näiteks tema organisatsiooni poolset hukkamõistu Putini terrorismi aadressil, kuigi Ukrainas hukkub ka juute, pommitati juutide memoriaali Babij Jaris, ja juutide kogukond ei ole distantseerunud isegi oma rahvuskaaslasest verisest bandiidist Prigožinist ega teistest Ukraina genotsiidi toetavatest kuulsatest kaashõimlastest.

Rus.err avaldas täna venekeelse intervjuu „Alla Jakobson Kaalepi määramisest: me olime kindlad, et meie positsioon on kuulda võetud ja sellest aru saadud“.

Jakobson märgib, et kultuuriministri Heidi Purga otsus „ei vasta euroopalikele ja üldinimlikele väärtustele… ministeeriumil tuleb lähtuda mitte ainult juriidilistest, vaid ka kõlbelistest kategooriatest…“.

Tõlgime sisuliselt: asi on põhimõtteline sest me ju ütlesime korra, mida teil tuleb teha, kuidas te siis üldse julgete, miks ei saa me vabalt vaenata meile antipaatset inimest, kel ei lasu küll juriidilist süüd, aga mis loeb antud juhul seadus, kui me arvame teisiti?

No sisuliselt mitu korda käratas ja lõi veel ukse pauguga kinni ka. Selline kenake Idel Jakobsoni ajast tuntud maneer.

Kui proua Jakobson ei taha ja ei suuda arendada Eesti kultuuri koos teiste rahvustega, tuleks juudi kogukonnal hakata mõtlema progressiivsema ja sallivama juhtkonna valimistele. Kaalepi isikus kinni olemine ja tema selline verejanuline vaenamine ei tee kogukonnale au, see oleks nagu kinnisidee.

Kremli jutupunkte levitate, härrased. Just Kremli jutupunkte.

+ + + + + + +

Väljaanne Telegram on leiutanud uue võimaluse EKRE lõhestamiseks, üritades kasutada selleks Varro Vooglaiu head nime.

Pikas loos „EKRE parim käik: Varro Vooglaid“ küsitakse. „Kas kellelgi teisel on ka tekkinud tunne, et Varrot kasutatakse EKRE-s ära?

No sõltub muidugi rikutuse tasemest: mõni näeb naist käest kinni hoidvas mehes kohe „vägivaldset keskealist valget eesti meest“, teine aga hoopis hoolivaid abikaasasid või armunuid.

Ka mina arvan, et härra Vooglaiu töö EKRE fraktsioonis Riigikogus andis erakonnale ja kogu konservatiivsele tiivale palju juurde, aga kas seda siis võib nimetada intelligentse haritlase ärakasutamiseks? Siis võib ju jõuda absurdini välja: et härra Vooglaid kasutas erakonna nimekirja selleks, et Riigikokku heale palgale pääseda (üksikkandidaadina oleks see lootusetu).

Vaadake, kolleegid, erakond ongi koht, kus kõigi oskusi ja tarkust kasutatakse, ainult et ühise maailmavaate toetamiseks selle liikmeid usaldanud valijate huvides. Poliitikud kasutavad valijaid, valijad kasutavad poliitikuid, laps kasutab vanemaid taskuraha saamiseks, vanemad kasutavad last toetuse saamiseks jne. Ärge selle „kasutamisega“ nüüd nõnda hoogu minge.

Telegram viitab sellele, et EKRE oli esimese koroonalaine ajal valitsuses ja toetas piiranguid. Aga siis keegi tegelikult ei teadnud, millega on tegu, kust see tuli ja millega asi võib lõppeda.

Selle alusel aga kleebivad „telegramikud“ jõhkraid silte: „Kuidas on võimalik nii lühikese ajaga parandada terrorismi ja diktatuuri kehtestamist õhutanud erakonna mainet? Üheks põhjuseks on kahtlemata Varro Vooglaiu värbamine sisuliselt erakonna ridadesse.“

Härra Vooglaid, tõesti: kuidas te saite lasta end värvata erakonda, kus „tiblauss“ Ivan Makarov (väljend Objektiivi kommentaariumis pärast Teie poolt mulle pühendatud kriitikat vahetult enne valimisi) „õhutas terrorismi ja diktatuuri kehtestamist“? Häbi Teil olgu. Miks ei ühinenud Te sirge selja ja ausa pilguga parteiga ehk Isamaaga?

„Kas te üldse kujutate ette, milline oleks EKRE, kui seal poleks Varrot? Seal oleks kamp (endisi) koroonaterroriste ja üks Kalle (Grünthal, kes ainsana avalikult tegeleb WHO lepingu teemaga),“ küsib ja ka ise vastab Telegram.

„Sina tõid need massid EKRE-ni. Sinu käes on võti. Palun kasuta seda,“ palub lõpuks Varro Vooglaidit loo autor Hando Tõnumaa.

Tean, et härrasmees Varro Vooglaid sinatamist ei naudi, aga põhiline on see, et Eestis tegutseb peavoolumeedia värvides alternatiivväljaanne, kes ootab, et EKRE-le võidu toonud poliitik toimib, nagu Tarass Bulba, kes tappis oma poja Ostapi, öeldes: „Ma sind sünnistasin, ma sind ka tapan“.

See võti peaks siis suur tellitav võti olema, millega äiata. Või te mõtlesite Buratino kuldvõtmekest?

Pöörduge endise „presidendi“ kantseleisse, seal teid mõistetakse.

+ + + + + + +

Postimees põletab!!! Seal ilmus lugu „Elina Born rinnavähendusoperatsioonist: üks parimaid otsuseid, mille olen oma elus teinud“.

Vapustav avaldus! No milline elu, sellised ka selle parimad otsused. Mõne parim otsus on astuda kõrgkooli, sünnitada laps, mitte saata ema vanadekodusse, aidata vähihaiget, lahkuda sotside ridadest… Eeldaks, et Borni puhul oleks elu üks parimaid otsuseid näiteks minna muusikakooli laulmist õppima. Halvimate otsuste hulka võiks ta aga ise arvata trikoos ilmumise telekonkursile, mille kohta isegi Heidi Tamme pomises delikaatset endale nina alla midagi kriitilist…

Vaadake, armas noor daam – kui Te hindate oma elu sellistes kategooriates, siis ärge kiirustage nende „parimate otsuste“ edetabeliga. Sest kui otsustate näiteks oma ahtrit kärpida, võib see olla „teie elu veel parim otsus“.

Ärge ainult silmi vähendage, nad on Teil kaunid.

+ + + + + + +

Ja veel üks nupp rahvuskultuuri ja tarkuse kindlalt talalt ehk Postimehelt: „Poolvõõra mehe voodis alasti ärganud naine: ma ei tea siiani, mis sel ööl juhtus“.

„26-aastane naine räägib, et suvel peaksid toimuma tema ja ta väljavalitu pulmad, kuid vahepeal on juhtunud midagi kohutavat. Naine kahtlustab, et on purjus peaga oma kallima vennaga vahekorda astunud,“ kirjutab Postimees.

Milles üldse probleem? Armastus on ju kõige tähtsam, „abieluvõrdsus“ on vääääga lai mõiste, võid teha seda vanainimeste asja nii oma kallima vennaga kui ka kasvõi oma vennaga, veel soovitavam õega.

Kui inimene armastab kasvõi nokklooma, siis pole looduskaitsjatel varsti enam midagi kobiseda.

Postimehe loo moraal vastikutele valgetele eesti meestele: ärge ikka joodikust litse naiseks võtke.

Ivan Makarov