Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

EKRE fraktsiooni saadikud kuuluvad kolme uude, demokraatiat ja elu kaitsvasse toetusrühma

-
08.06.2023
EKRE saadikud koosolekul.
© UU

Riigikogu liikmed moodustasid sel nädalal järjekordsed viis toetusrühma ja ühe parlamendirühma. 15. riigikogu on moodustanud 43 parlamendirühma ja 76 toetusrühma.

EKRE fraktsiooni saadikud kuuluvad toetusrühmadesse, mille eesmärgiks on kaitsta demokraatiat ja elu.

Sõna- ja veendumustevabaduse toetusrühma esimees on Varro Vooglaid. Rühma kuuluvad Kert Kingo, Evelin Poolamets, Leo Kunnas, Rene Kokk, Henn Põlluaas, Martin Helme, Mart Helme, Helle-Moonika Helme, Rain Epler, Ants Frosch, Anti Poolamets ja Jaak Valge.

Sündimata laste eluõiguse toetusrühma esimees on Varro Vooglaid. Rühma kuuluvad Henn Põlluaas, Martin Helme, Mart Helme, Helle-Moonika Helme, Ants Frosch ja Priit Sibul.

Otsedemokraatia toetusrühma esimees on Varro Vooglaid. Rühma kuuluvad Jaak Valge, Alar Laneman, Kert Kingo, Evelin Poolamets, Leo Kunnas, Rene Kokk, Henn Põlluaas, Martin Helme, Mart Helme, Helle-Moonika Helme, Rain Epler, Ants Frosch ja Anti Poolamets.

Neil päevil riigikogus moodustatud toetusrühmade kaudu saavad parlamendi üksikliikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale, toetada või kaitsta kitsama eluvaldkonna huve. Parlamendirühmad aitavad riigikogu liikmetel suhelda teiste riikide parlamentidega, viia ellu välispoliitikat ja tutvustada Eestit mujal maailmas. (BNS)