Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Süürlasest pussitaja tegutsemine Annecys peegeldab Lääne-Euroopa “lõimumise” läbikukkumist

-
09.06.2023
Noarünnaku koht Annecys.
© Scanpix

Euroopa on taas šokeeritud: Prantsusmaa Alpides asuvas rahulikus Annecy linnas pussitas süürlasest asüülitaotleja avalikus pargis nelja koolieelikust last ja kahte täiskasvanut. Kuidagi kummaline aga on kogu loo kirjeldus – kuigi süürlase taust on selge, ei tehta õigeid järeldusi.

BNS vahendab: “Prokurör väitis neljapäeval, et ilmselt ei olnud Süüria pagulasel, kelle nimena on avalikustatud Abdalmasih H, selgeid terroristlikke motiive. Ametnike sõnul oli ta alkoholi ja uimastite mõju all.

Peaminister Élisabeth Borne ütles, et Prantsuse luureasutuste jaoks oli mees seni tundmatu ja tal polnud ka teadaolevaid psühhiaatrilisi probleeme.”

Pagulaslembelises ja poliitkorrektses Lääne-Euroopas välditakse hoolikalt tunnistamist, et massimigratsioon on Vanas Maailmas tekitanud tugeva kultuurikonflkti, selle asemel üritatakse selliseid juhtumeid üha enam seostada kas millegi tarbimise või psühhiaatriliste probleemidega. Tegelikult on süürlane ehk maailmas, millega ta ei suuda kohaneda ja see määrab ta tegutsemise.

BNS lisab: “Hiljuti Rootsi kodanikust lahutatud ja 30. eluaastates kahtlustatav elas varem 10 aastat Rootsis, kus talle anti aprillis pagulasstaatus, kinnitasid AFP-le julgeolekuallikad ja tema endine naine.

Ta on küsinud varjupaika ka Šveitsilt, Itaalialt ja Prantsusmaalt. Prantsusmaa taotlus lükati eelmisel pühapäeval tagasi, kuna tal oli juba pagulasstaatus Rootsis, kinnitasid ametnikud.”

Kuidagi väga lihtne on pagulastel Euroopas kanda kinnitada, samas kui nad ei kohane üheski riigis – islami ja euroopalik kultuuriruum on väga erinevad, eriti hulluks aga on asja ajanud liberaalsed “uusväärtused”, mis ülistavad lausa perverssusi, mida moslem ilmselt taluda ei suuda. Võib vaid ette kujutada värskelt Prantsusmaale jõudnud tõsiuskliku moslemi sattumist homoparaadile.

Poliitkorrektsed prantslased ei suuda mehe motiividest aru saada isegi siis, kui nad teavad, et “Prantsusmaa taotlus lükati eelmisel pühapäeval tagasi, kuna tal oli juba pagulasstaatus Rootsis.”

Kuna Euroopa üha ebanormaalsemaks muutuvas ruumis hulguvad ringi hoopis teisest maailmast tulnud kohanemisvõimetud indiviidid, jäävad taolised pussitamised ilmselt liberaalset ühiskonda ka edaspidi saatma.

Uued Uudised