Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

MEEDIAKRIITIKLA: Kallis härra Erdogan, teil on Rootsi suhtes tuline õigus! Kalmet on Jobu. Hindi, esti – bhai, bhai!

-
09.06.2023
Uuseestlane: Tänan sind, kõigevägevam! Olen sikh ja paningi ennast Sighnena kirja!

Täna teatas Vikerraadios geilust maruliselt toetava Telia esindaja, et nende asutuses pole WC-de ustel viidet, kas on tegemist naiste või meeste keskendumispaigaga, ning et töötajate ning klientide homostamise asjus allutakse Rootsi kontsernist jagatavatele juhistele.

Kui Mart Helme ütles, et „las nad seal Rootsis jooksevad“, oli see ilmselgelt mitte emotsionaalne, vaid professionaalse poliitiku poolt naeratusega antud täpne hinnang. Rootsist on juba saamas uus islamiriik, aga äkki oleks siiski parem, kui sinna koliksidki kõik Euroopa homod, ja sellest saaks hoopis maailma esimene Rootsigeila halifaatkuningriik, Swedbankist aga ülegeiroopaline homorahastu Swedpauk.

Kallis härra Erdogan, Teil ongi õigus – ärge lubage pilastada NATO-t selliste sõna otseses mõttes persehoidjatega, muidu käib kogu sõjaline blokk sinnasamusesse.

Nagu läheb ka meie Eesti kirjandusklassika, millesse tungis kivirähaürask. Tänane EPL-Delfi „Nädala nägu“ iseloomustab väga hästi sotsliberaalide kindlat kurssi eestluse totaalsele lagastamisele. Seal ilmus tükk „Andrus Kivirähk: homopropaganda viljad“, kus punakirjanik võtab vist juba sajandat korda ette eestlastele jõulude ja teiste armsate pühade ajal meelerahu toova raamatu ja filmi „Kevade“, millele on ta juba ammu lisanud oma truualamlikus usinuses sõna „kaka“.

Kivirähk väänab ka täna Oskar Lutsu tegelastest välja nende viimased elumahlad, asendades need oma vaimuroojaga.

Ütlen otse: ennast ammendanud endine kirjanik istus jälle Telia sildita ruumi, pani „Kevade“ raamatu ette ja käsikiimles.

Pauk tuli lahti EPL-is – kus siis veel.

+ + + + + + +

Näitleja Henrik Kalmet taob palli samasse väravasse ja tema loos sealsamas EPL-is on lausa avastusi ajaloost, ühiskonna arengu kroonikast ja elanikkonna sotsiaalsetest ja seksuaalsetest proportsioonidest.

„Eestlase homoviha on omaviha, klassisüsteem, milles ruulib heteroaadel. Kusjuures sinna aadelkonda kuulumiseks ei pea midagi tegema, sinna sünnitakse, nagu sünniti vanasti mõisniku perre. Häda on selles, et selline aadliseisus ise on väljamõeldis, samasugune, nagu oli see päris aadliseisus, millest tänaseks loobutud on,“ kirjutab Kalmet.

No mina kui aadlike sugupuu oksake, kes pole seda küll kunagi ületähtsustanud, ei hakka siin harimatu isikuga diskuteerima. Lihtsalt tsiteerin Wikipeediat, kus on loetletud H. Kalmeti filmirolle: ta kehastas ka tegelaskuju nimena Jobu filmis „Kõks“, režissöör Hardi Keerutaja, 2011.

+ + + + + +

Õhtuleht hämmastas looga „BEEBIPALAVIK / Airi Vipulkumar Kansar toitis poega pea viis aastat rinnaga: otsustasin, et see on okei niikaua, kui laps ise arvab“.

Ega ei imesta üldse: India külades juhtub igasuguseid imeasju – ma veel aastaid tagasi lugesin, et mingi hindu seisis pea peal mitu kuud või siis isegi aastat. Võib-olla seisab seniajani. Tollal mõtlesin, et kuidas ta siis… Aga ajasin need ebaviisakad mõtted minema ja vaimustusin inimese intellekti võimsa jõu üle.

Nii ka selle Airi Vilpukumar Kansari või palju neid seal oligi. Paraku pean nentima, et tegemist võib olla pisilapse seksuaalse väärkohtlemisega.

Häda on nimelt selles, et – ja India provintsis seda ei pruugita teada – imiku rinnaga toitmine on tema psühhoseksuaalse arengu (psychosexual development) üks faase, nimelt oraalne faas. Seda teooriat arendas veel Freud ise.

Sündimise hetkest kuni pooleteistkümne eluaastani kestab laste seksuaalsuse esimene etapp, kui lapse suu mängib põhilise orgaanilise vajaduse rahuldamise allika rolli, mis avaldub imemise, hammustamise ja neelamise protsessidena. Seda iseloomustab katektsioon ehk libiido energia suurema osa kogunemine suu piirkonda. Suu on imiku organismi esimene piirkond, mida ta suudab ise juhtida.

Oraalse komponendi esimene objekt on ema rind, mis rahuldab imiku toidutarvidust. Imemise akti kestel muutub erootiline komponent iseseisvaks.

Nii et umbes kolm ja pool aastat ülalmainitud ühe lapse rinnaga toitmisest võisid olla omaette erootilise väärtusega nii lapse kui ka ema jaoks. Kui arstide ja teadlaste väitel kestab naistel normaalne laktatsioon 5 kuni 24 kuud, siis öelge nüüd minule, mis asi üldse toimus ülejäänud 36 kuni 55 kuud ja kuidas seda siis nimetada.

Kuid ei ole meie asi arutada, mis see tegelikult oli. India on rahvastiku poolest Hiinast ette rebinud ja me peame nendega sõbrad olema. Varsti püstitatakse eesti pealinna Mahatma Gandhi kuju, kes oli tuntud punanahk, neegrite vihkajast rassist, armeenlaste genotsiidi õigustaja ja pedofiil.

Veel Nikita Hruštšov kuulutas miitingul Bangalores 26. novembril 1955. aastal  Indiaga sõbrustamise loosungi, mida käiati mõlema riigi propagandas kuni 1980. aastateni: हिंदी रूसी भाई भाई

Ehk siis „hindi, rusi – bhai, bhai!“

Praeguse Tallinna jaoks ei ole selles isegi midagi ajakohastada vaja.

Ivan Makarov