Rahvuskonservatiivne uudiste- ja arvamusportaal
Saada vihje: info@uueduudised.ee

Prantsusmaal pussitas migrant lapsi. Samal ajal sõlmis Eesti sotsist siseminister leppe illegaalide Eestisse toomiseks

-
10.06.2023
Koht Prantsusmaal, kus migrant pussitas lapsi. Ka eestlased peavad selleks valmis olema.
© Scanpix

Kuna Eestis on äärmuslik liberaalide ja vasakpoolsete valitsus, siis pole ime, et pärast paljusid aastaid, mil Eesti on keeldunud Vahemere paadituristidest, anti viimaks järele – kuigi slaavlased ujutavad rahvusriigi üle ja Ukraina sõda jätkub, nõustus marksistist minister Läänemets ka aafriklaste ja araablaste Eestisse paigutamisega.

Rändelepe on eriti võigas seetõttu, et Ida-Euroopa on nagunii täis Ukraina sõjapõgenikke, aga nüüd tahetakse neisse paisata veel ka Kreekas ja Itaalias maabuvad ebaseaduslikud migrandid. Veel näitab lepe, et Euroopa Liit ei kavatsegi illegaalse immigratsiooni vastu võidelda, sealhulgas tahab ta ka Valgevene hübriidsõja “seadustada”, Yana Toomi abiga.

ERR kirjutab: “Euroopa Liidu riikide vahel kokku lepitud rändeleppe alusel saaks tulevikus Eestisse ümber paigutada kuni 79 inimest aastas. Sellest kohustusest võib ka loobuda, makstes rändega hädas olevale riigile 20 000 eurot inimese kohta.”

Seda arvu ei maksa tõsiselt võtta – 79-le võib julgelt mitu nulli lisada, sest Euroopa Liidus ei jää mitte ükski rändeprotsess algtasemele.

“Samuti lepiti kokku, et kohustusliku solidaarsuse korras peaksid Euroopa Liidu riigid ümber jaotama 30 000 illegaalselt Euroopa Liidu välispiiri ületanud migranti. Sõltumata sellest, kas nad saavad rahvusvahelist kaitset või mitte. Eesti puhul tähendaks see kuni 79 inimest. Aga seda saaks asendada ka 20 000 euro suuruse abiga inimese kohta hädas olevale riigile või muu tehnilise toega.”

Otsesõnu on välja öeldud, et vastu peab võtma illegaalseid migrante, isegi rahvusvahelise kaitse saamisest või selle andmisest keeldumisest sõltumata. Ehk vastu tuleb võtta iga tulija. Olukorras, kus teised EL-i lollused nagu rohepööre, vaesestavad riike nagunii.

“Selle arvu alla ei läheks Eestis ajutise kaitse saanud ukrainlased, ent neid võidakse tulevikus rändeolukorra hindamisel arvesse võtta.”

Seega, isegi kui Kaja Kallas laseb Eestisse pool miljonit ukrainlast, ei lähe need arvesse ja vastu tuleb võtta ka neegrid ja araablased.

Ilmselt ei loe enam ka see, kui suured on rändeleppe arvud, Reformierakond on niigi teiste tagauste kaudu Eesti võõraid täis lasknud. Euroopa ümberrahvastamine käib täie hooga ja nüüd on selles protsessis ametlikult sees ka vasakliberaalide valitsetav Eesti.

Ja alles pussitas süürlasest asüülitaotleja Prantsusmaal lapsi…

Uued Uudised